Trouwen bij Manic Organic « Huwelijk

Manic Organic

Kesslerpark 1
2288 GS Rijswijk

06 14068072
laurens@manicorganic.nl
www.manicorganic.nl

ManicOrganic maakt met elk event de wereld mooier en eerlijker!

Ja? JA! Jullie willen! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Er breekt een spannende en leuke tijd aan; het organiseren van jullie huwelijk. Er staan jullie heel veel keuzes te wachten zoals de locatie, de aankleding, een te gekke band en niet te vergeten jullie bruidskleding. Wat uiteraard niet mag ontbreken op jullie dag is (h)eerlijk eten! En dat verzorgen wij graag voor je.Manic Organic

Duurzaam, sexy en lekker eten en drinken

ManicOrganic is de meest duurzame catering van Nederland. We koken op basis van eigen receptuur en alle onze gerechten, maaltijden, menu’s zijn eigentijds en sexy. Vegan, vegetarisch, halal; we draaien onze hand er niet voor om! Vanaf het ontbijt met je bruidscrew, tot de ongedwongen lunch met je gasten.

Van je een stijlvolle receptie met een select gezelschap tot een chic en uitgebreid diner met een mooi wijnarrangement tot en met die te gekke feestavond met al je vrienden en familie met een cocktailbar en lekkere happen, wij verzorgen het met liefde voor jullie. We maken graag samen het ideale menu om jullie en jullie gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.Manic Organic wereldvercateraar

Catering op (bijna) iedere locatie

ManicOrganic verzorgt de catering bij jouw thuis, in de tuin, in het weiland, op een romantisch kasteel, langs het water, waar jij je huwelijksdag ook organiseert. We kunnen ook met onze stoere duurzame foodtruck - onze keuken op wielen - naar jouw trouwlocatie komen.

Wanneer we een plek hebben van 10x3 meter en 2 stroompunten, verzorgen we vanuit onze foodtruck het eten en drinken van jullie feestelijke dag eigenlijk overal. Wij gaan er helemaal voor om jullie een dag te bezorgen die jullie niet snel zullen vergeten.

Duurzame catering

We nemen graag de zorg uit handen

Wil je dat we je helpen met het organiseren van de inrichting of decoratie van de mooiste dag van je leven? Zie je door de bomen het bos niet meer bij het zoeken naar een goeie band of toffe dj? Je mag al deze zaken aan ons uitbesteden, dan regelen wij tot in de puntjes dat de juiste AV techniek er is, een overkapping wanneer het weer niet mee zit en die hele leuke persoonlijke give-aways voor je gasten. Zeggen jullie ook ‘ja’ tegen ManicOrganic?

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_lunch_bruiloft_trouwdag

Lunchtijd op je bruiloft

Large_festivalbruiloft_polsbandjes

Polsbandjes bedrukken om je bruiloft te personaliseren

Large_bruiloft_muziek_feestavond_dajafotografie

De juiste muziek op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven