Trouwen bij FoodFavors - we cater compliments! « Huwelijk

FoodFavors - we cater compliments!

Overijsselhaven 131
3433 PH Nieuwegein

030 3035460
info@foodfavors.nl
www.foodfavors.nl

We cater love!

Gefeliciteerd met jullie verloving! Bij FoodFavors begrijpen we dat elke bruiloft uniek is en om persoonlijke aandacht vraagt. Wij luisteren naar jullie wensen en adviseren je graag om deze dag voor jullie en de gasten onvergetelijk te maken.

Onze chefs hebben voor ieder seizoen de lekkerste verse gerechten, maar passen deze met liefde naar smaak aan. Heb je ooit een heerlijk gerecht gegeten in Rome? Vertel het ons!FoodFavors catering

We cater compliments

FoodFavors is catering op bruiloften die zorgt voor complimenten. Dit is de bevestiging dat we ons werk goed doen.

We adviseren jullie en bespreken vooraf goed alle wensen door om de culinaire invulling perfect te laten aansluiten bij de grote dag. Daarna gaan wij doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk!

Dus voor een uitgebreide borrel, een dynamische of luxe huwelijksdiner tot spetterende feest met bites. We beloven je stellig: "We cater compliments!".

FoodFavors we cater compliments

Zorgeloos in het huwelijksbootje

Nog op zoek naar een geschikte locatie? Heb je een eigen locatie tot je beschikking en wil je een grote stretchtent in de tuin om sfeervol te trouwen of ben je op zoek naar entertainment om jullie liefde tot in de vroege uurtjes te vieren?

Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat het complete plaatje klopt en dat jullie met een gerust hart kunnen toeleven naar de grote dag.

Wij zijn benieuwd naar jullie

Ben je klaar om van jullie huwelijk een geweldige dag te maken? We adviseren je graag.

“Een onvergetelijke dag met een prachtige setting en heerlijk eten. Zo bijzonder om te trouwen in onze eigen achtertuin!”

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Een magisch einde aan je bruiloft

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven