Trouwen bij Food Jazz & DJ's « Huwelijk

Food Jazz & DJ's

Overijsselhaven 131
3433 PH Nieuwegein

030 3035460
info@foodjazzdjs.nl
www.foodjazzdjs.nl

Full service partycateraar Food Jazz & DJ’s

De mooiste herinneringen in het leven zijn live en wij geloven dat oprechte aandacht, creativiteit en goed eten, het moment van samenzijn onvergetelijk maakt. Food Jazz & DJ’s is opgericht door Joost Luitse in 2006 en uitgegroeid tot de Full service partycateraar van Midden Nederland.

Food Jazz & Dj’s creëert een ongedwongen chique sfeer en houdt van een full-service aanpak. We zijn transparant in kosten en zorgen voor één aanspreekpunt voor catering en organisatie.Food Jazz & DJs

Ja, ik wil

Gefeliciteerd met jullie verloving. Er breekt een leuke en spannende tijd aan. Hebben jullie al ideeën of een moodboard over hoe jullie dag eruit gaat zien? We zijn heel benieuwd en helpen graag bij het verwezenlijken van deze bijzondere dag. We adviseren over de sfeer en aankleding, helpen je met het vinden van de mooiste trouwlocatie voor jullie ceremonie, diner en feest en kennen de leukste artiesten om tot in de vroege uurtjes jullie liefde te vieren

In een handomdraai maken wij van jouw privélocatie dé locatie

Heb je zelf een grote tuin, weiland of stukje bos tot je beschikking? Dan toveren wij dat om tot dé locatie. Wij brengen al het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid mee, verzorgen de totale op-en afbouw en leveren het schoner op dan je het aantrof. Nog op zoek naar een unieke locatie? Wij beschikken over een grote portfolio zijn onder andere de preferred of exclusieve partner van de Domtoren Utrecht, Museum Speelklok, Centraal Museum, Kasteel van Oijen en Kasteel Ophemert.

Food Jazz & Djs huwelijkscatering

Catering

Onze chefkoks koken jullie favoriete gerechten, of verrassen je met onze unieke dare to eat different vegan gerechtjes. Wil je gezellig ongedwongen tafelen? Wat dacht je dan van een share & dare schalendiner? En wil je echt aan iedereen aandacht kunnen geven dan is een walking dinner met kleine gerechtjes een aanrader.

Duurzaamheid is een werkwoord

Waar we kunnen, kiezen we voor lokaal, circulair en no waste en denken we na over transport en afvalscheiding. Nederland barst van de heerlijke producten, vol van smaak. We zijn steeds weer verrast door de passie van onze leveranciers en het verhaal achter het product. Dat proef je terug in onze gerechten en ervaar je in onze aanpak. 

We zien uit naar een kennismaking.

Voor vragen of een afspraak kun je contact opnemen met ons team via info@foodjazzdjs.nl of 030-3035460.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven