Trouwen bij Feest & Culinair « Huwelijk

Feest & Culinair

Telfordstraat 13h
8013 RL Zwolle

038 3035566
info@feestenculinair.nl
www.feestenculinair.nl

Jullie trouwdag vol van smaak

Feest & Culinair biedt nieuwe eigentijdse gerechten en combinaties en werkt op duurzame wijze met natuurlijke en pure smaken. Van Italiaans tafelen tot feestelijke BBQ. Wij zijn altijd bereid om te kijken wat wij u verder kunnen bieden buiten ons standaard assortiment.

Uitgebreid dineren op jullie bruiloft; dat klinkt toch heerlijk? Omdat het diner uit meerdere gangen bestaat, kun je gemakkelijk van plek wisselen en daardoor met iedereen even kletsen. Ook avondvullend is een gezellige barbecue, een avond vol tapas of een lopend buffet tot in de late uurtjes.
Bruiloftcatering in Zwolle

Onze passie voor jullie

Vakmanschap, representativiteit en betrouwbaarheid kenmerken de werkwijze van Feest & Culinair. Beleving staat daarbij centraal. Je ziet dan ook jullie wensen terug in onze dienstverlening. Natuurlijke, smaakvolle, kleurrijke ingrediënten en kwaliteitsproducten. Met onze passie en jullie liefde wordt jullie trouwdag een culinaire beleving voor iedereen, waar ook jaren later nog steeds vreugdevol op wordt teruggekeken.

Voor grote feesten en partijen regelen wij desgewenst niet alleen de catering, maar ook het bedienend personeel. Samen met HC Support verzorgen we graag het culinaire gedeelte op een plek waar geen restaurant is.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_lunch_bruiloft_trouwdag

Lunchtijd op je bruiloft

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Gerelateerde bedrijven