Trouwen bij Genieten op Wielen « Huwelijk

Genieten op Wielen

Industrieweg 33
4143 HR Leerdam

06 17070577
contact@genietenopwielen.nl
www.genietenopwielen.nl

Genieten op Wielen

Op zoek naar een mobiele cocktailbar voor op jullie outdoor wedding? Genieten op Wielen beschikt over twee prachtige signature bars met ieder een unieke vintage chique uitstraling; de Vintage Caravan Bar & Boutique Trailer Bar. Zij zijn de eyecatcher van je feest en toveren iedere plek om tot een stijlvolle feestlocatie. Beiden super fotogeniek en alleen al mooi als decor.

Wij begrijpen als geen ander dat het juist op deze grote dag belangrijk is dat alles tot in perfectie geregeld wordt en ons team doet dan ook niets liever om dat voor jullie mogelijk te maken. Ook de styling in en rondom onze bars wordt helemaal afgestemd op jullie speciale dag.
Genieten op Wielen mobiele barren

Cocktails, gin-tonics en Champagne

Wij zorgen ervoor dat alle gasten optimaal verzorgd worden en ons enthousiaste en professionele team bereidt op ambachtelijke wijze de meest heerlijke drankjes zoals cocktails, gin-tonics & bubbles.

Bij een bruiloftsfeest zit bovendien de Champagne ladder standaard inbegrepen, net zoals een prachtig bloemenboeket. Gebruik onze Wielen om champagne uit te serveren, om je receptie naar een hoger niveau te tillen of om ’s avonds op je feest heerlijke cocktails of gin-tonics te schenken. Natuurlijk zijn onze mobiele barren ook super geschikt voor je pre-wedding diner of je bachelor feest.

Just sit back & enjoy

Voor iedere wens en budget zijn er mogelijkheden dus check zeker ook ons overige aanbod. Zo hebben we ook een Cocktail Bakfiets, een Gin-tonic Kruier en een prachtige witte steigerhouten “Sparkle Bar”.

En heb je nog andere wensen of wil je dat we met je meedenken? Ook dat doen we graag. Het belangrijkste voor ons is dat iedereen zich even helemaal in de feestvreugde kan onderdompelen, vooral ook het bruidspaar zelf.

Meer weten? Kijk op genietenopwielen.nl of volg ons op Insta via @genietenopwielen_.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Tips voor samenstellen menu

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

18 februari: WeddingFair Utrecht

Gerelateerde bedrijven