Trouwen bij VerTruckelijk « Huwelijk

VerTruckelijk

Guus Gelukstraat 24
1336 ZK Almere

06 28502824
info@vertruckelijk.nl
www.vertruckelijk.nl

Wij maken jullie trouwdag VerTruckelijk

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Willen jullie tijdens jullie bruiloft eens iets anders dan anderen? Nodig VerTruckelijk uit! Wij trakteren jullie gasten met plezier onze gezonde, verse en lekkere broodjes en smoothies.

Wij zijn Dylann en Robin en delen een passie voor gezond en lekker koken. Allebei hebben we het altijd al heerlijk gevonden om gasten te verwennen met verrassende gerechten. Dit doen we vanuit onze foodtruck.
Foodtruck Almere VerTruckelijk

Liefde en passie

De VerTruckelijke foodtruck is een echte eyecatcher en doet het niet alleen goed op festivals, maar zeker ook op grotere of juist intieme bruiloften. Maar alleen een hippe foodtruck is natuurlijk niet voldoende. Ook de gerechten moeten in het oog springen en met liefde en passie worden gemaakt. Onze maaltijden bereiden we ambachtelijk met zoveel mogelijk verse, lokale ingrediënten en zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Dat is lekker en heel gezond! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zodat er voor vrijwel iedere smaak en ieder budget wat wils is.

VerTruckelijk is op elke trouwfeest en op elke locatie een aantrekkelijke toevoeging. Wij wensen jullie veel plezier met alle voorbereidingen en hopen iets voor jullie te kunnen betekenen. Neem daarvoor vrijblijvend contact op en wij bespreken graag met jullie de mogelijkheden om jullie trouwdag nog smakelijker te maken.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Kies de beste horeca koelkast voor een onvergetelijke buitenbruiloft

Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden

Vergeet deze 6 essentials niet tijdens de bruiloft!

Gerelateerde bedrijven