Trouwen bij TOETcatering « Huwelijk

TOETcatering

Venestraat 11
2266 AZ Leidschendam

06 24283907
rob@toetcatering.nl
www.toetcatering.nl

Bijzonder lekker eten – TOETcatering!

Gaan jullie trouwen? Neem je eigen cateraar mee! Rob Toet van TOETcatering is een bevlogen èn ervaren chefkok die op jullie mooiste dag niets aan het toeval zal overlaten.

Wat jullie ook in gedachten hebben, hij zorgt dat het op tafel komt. Klassiek Frans, Thais, Ottolenghi-style? Noem het maar. Shared dining met robuust landelijk gebraad, een chique meergangen-diner, walking dinner, BBQ of een enorm dessert-buffet? Picknick? Rob en zijn team hebben het allemaal al eens eerder gedaan.
Catering aan huis

Onbezorgd genieten

Ook met alle mogelijke diëten kan rekening worden gehouden, met extra aandacht! Glazen, servies, bestek, tafellinnen, menu- en naam-kaartjes, of een compleet ingerichte bar met extra bedienend personeel, Rob kan het naar jullie wens allemaal meebrengen. Alles van TOETcatering is huisgemaakt, naar eigen recept en beeldschoon gegarneerd met kruiden en eetbare bloemen van het seizoen. Zodat alles er prachtig uitziet voor jullie gasten, maar ook op de foto’s om ervan na te genieten!

Stuur een mailtje naar rob@toetcatering.nl met jullie idee, dan stuurt Rob een vrijblijvende & scherpe offerte terug. Voor inspiratie, foto’s en recensies kijk op de website www.toetcatering.nl.

Rob Toet:
“Voor de mooiste dag uit jullie leven maak ik met liefde het mooiste en lekkerste eten! Voor mijn eigen trouwdag was er ook maar één persoon die ik deze belangrijke taak toevertrouwde: stond ik zelf te koken, haha! Dan wist ik tenminste zeker dat we lekker gingen eten. Met de beste ingrediënten, liefde, vakmanschap èn voor een eerlijke prijs. Dat gun ik jullie ook!”

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 mei: WeddingFair Rotterdam

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven