Trouwen bij Lange Tafels – OFFROAD.CATERING « Huwelijk

Lange Tafels – OFFROAD.CATERING

Korenmolenlaan 4
2447 GG Woerden

0348 705280
contact@offroad.catering
www.langetafelsinhetgras.nl

Lange Tafels in het gras

De mooiste dag uit je leven, die wil je natuurlijk naar eigen idee inkleuren. Traditioneel ingestoken compleet met champagne en bruidstaart, of juist verrassend met prosecco en macarons of met cava en zalm?

Een lunch, een picknick, een diner... Daarna misschien nog een feest met muziek, drankjes en hapjes? Of juist alleen lekker lang en ongedwongen tafelen met familie en vrienden. Met bijpassende wijnen en een jazzy bandje op de achtergrond?
Eten aan lange tafels bruiloft

Offroad.catering klapt de tafels uit

OFFROAD.CATERING gaat buiten de gebaande paden en verharde wegen en strijkt met het concept ‘Lange Tafels’ neer op bijzondere plekjes in Nederland en België, speciaal voor jullie dag. Midden in het weiland, in het bos of in de nok van een oude kathedraal klapt offroad.catering de tafels uit. Niets is te gek.
Eten aan lange tafels bruiloft

Bijzondere en sfeervolle setting

Lange tafels, wapperende witte lakens, een mix van vintage serviesgoed, veldbloemen... Het liefst serveert het team van offroad.catering het diner als sharing dinner. De tafel wordt dan in een aantal gangen gevuld met grootmoeder’s terrines en brocante schalen, gevuld met allerlei heerlijkheden. Zo hoeft niemand te kiezen en kan iedereen aan tafel van alles proeven. Hierdoor ontstaat een losse, gezellige sfeer aan tafel. Gegarandeerd genieten. 

Van ceremonie tot feest en van ontbijt of lunch tot diner. Alles is maatwerk, dus er zijn veel mogelijkheden

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven