Trouwen bij Taartaholics « Huwelijk

Taartaholics

Verlengde Maanderweg 85
6713 LG Ede

06 14842279
info@taartaholics.nl
www.debakwinkelonline.nl

Bruidstaart van Taartaholics

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er is van alles te regelen voor jullie bruiloft, onder andere een bruidstaart. Taartaholics kan jullie helpen met een bruidstaart op maat, helemaal hoe jullie het wensen! Van smaak tot kleuren, alles kan besproken worden!Bruidstaart van Taartaholics

Hoe kunnen we een bruidstaart, helemaal op maat, bestellen bij Taartaholics?

Jullie kunnen een afspraak maken voor een proeverij. Bij de proeverij bespreken we jullie wensen en kunnen jullie gelijk een aantal smaken proeven. Willen jullie liever cupcakes bij jullie bruiloft dan taart? Uiteraard is dit mogelijk. Een speciaal thema? Dit verwerken we graag in jullie opdracht! Ook een Sweet Table behoort tot de mogelijkheden. Na deze proeverij waarbij we alles bespreken wordt er een offerte gemaakt. Als jullie hiermee akkoord gaan, is de proeverij kosteloos. Mochten jullie toch besluiten om verder te kijken dan betalen jullie de € 15,- voor de proeverij middels een factuur.

Smakelijke vullingen

De bruidstaarten worden standaard gevuld met een heerlijke Swiss Merinque Buttercream, op eigen recept. Dit om er zeker van te zijn, dat als de bruidstaart even heeft staan pronken, de vulling nog net zo lekker is en verantwoord! Aan de basis van de vulling kunnen van allerlei smaken toegevoegd worden. Van Mokka tot Ferrero Rocher chocolade en van Kokos tot een Citroencake, helemaal op smaak.Bruidstaart van Taartaholics Ede

Wat kost een bruidstaart

Uiteraard is de taart, cupcakes of Sweet Table, een belangrijk onderdeel van jullie dag en niets mag dat in de weg staan. Taartaholics regelt dan ook alles rondom de taart. Bezorgen? Geen probleem, regelen we! Binnen Ede is dat € 7,50. Buiten Ede wordt er een onkostenvergoeding gerekend per kilometer.

Willen jullie graag serviesgoed of standaarden lenen? Dit kan zeker ook, jullie betalen alleen een borg als jullie de taart bij Taartaholics bestellen. De kosten van een bruidstaart beginnen bij € 2,50 per persoon. De kosten van de taart zijn verder natuurlijk afhankelijk van jullie wensen zoals wel of geen taarttopper, wel of geen bloemen (echte bloemen of van marsepein/fondant), etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, mail naar info@taartaholics.nl of bel 06 14842279.

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Trouwen in Gelderland

Zoetigheid op je bruiloft

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Gerelateerde bedrijven