Trouwen bij Micha's Patisserie « Huwelijk

Micha's Patisserie

Oosterwijzend 44a
1616 LD Hoogkarspel

06 52052456
info@michaendianas.nl
www.michas.nl

Een uitdagende bruidstaart

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De tijd van alles uitzoeken, plannen en organiseren van jullie bruiloft is aangebroken. Een bruidstaart hoort daar natuurlijk ook bij.

Bij Micha's pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om je bruidstaart tot één van jullie mooiste momenten van de dag te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek met proeverij, zullen jullie wensen besproken worden.
Bruidstaart Micha en Diana

Roze wolk

Romantisch of strak, bont of pastel? Witte chocolade met framboos of toch liever een frisse Champagne vulling? Zoveel mensen, zoveel wensen zullen we maar zeggen. Het bruidspaar van tegenwoordig weet wat er mogelijk is en weet wat ze wil.

Door programma’s als Cakeboss, Heel Holland bakt en Amazing Weddingcakes zijn mensen enorm op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Aan ons de schone taak om voor hen de droombruidstaart van hun leven te creëren. En weet je? Als bruidstaartspecialist doen wij niets liever. Mee op die roze wolk en een zo goed mogelijk beeld vormen van hun wensen.
Bruidstaart Micha en Diana

Moodboard

Een inspiratiebord is een veel gebruikte manier om een indruk te krijgen van de sfeer en uitstraling van de bruiloft en helpt bij de beeldvorming. Dus wees creatief en plak en knip je suf! Verschillende kleuren, materialen, stoffen en plaatjes, alles mag. Speur het internet af voor jullie perfecte bruidstaart en daag ons uit!

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Trouwen in Noord-Holland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Gerelateerde bedrijven