Trouwen bij Tasty Pastries « Huwelijk

Tasty Pastries

Tussen de Markten 8
4701 AS Roosendaal

0165 854018
info@tastypastries.nl
www.tastypastries.nl

Unieke bruidstaarten

Een bruidstaart moet niet alleen een lust voor het oog zijn maar zeker ook om te smullen zijn. Wij zijn Tamara en Pim en samen vormen wij Tasty Pastries.

Tasty Pastries maakt graag bruidstaarten op maat zodat iedere taart uniek is aan het koppel en diens wensen. Wij streven ernaar om continu te blijven innoveren, om oude klassiekers in een nieuw jasje te steken en een wisselend assortiment te hanteren.
Bruidstaarten van Tasty Pastries uit Roosendaal

Kennismaking en proeverij

Omdat elk bruidspaar anders is, leveren wij graag maatwerk. Naar aanleiding van het eerste contact plannen we een gesprek in met een proeverij om zo de smaken te bepalen voor jullie dag en rekening te houden met eventuele allergieën. Voor ons is het altijd goed om te weten wat voor taarten jullie mooi vinden, voorbeelden van taarten meenemen die jullie juist mooi of juist niet mooi vinden wordt dan ook gewaardeerd. Tijdens dit gesprek leggen we al jullie wensen vast.

De taarten van Tasty Pastries worden ambachtelijk bij ons bereid en voor bruiloften voor u op locatie geleverd op een afgesproken plaats en tijdstip. Voorkom teleurstelling en bestel uw taart op tijd.

Tip: Zorg ervoor dat de fotograaf op de hoogte is van het moment van aansnijden. Dat plaatje mag echt niet ontbreken in jullie trouwalbum.

Gerelateerde artikelen

Large_sweettable_bruidstaart_d-eye

Bruidstaart met smaak

Large_bruidstaart_aansnijden_sonjakoning

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Large_cupcake_sweettable_bruiloft

Feestelijke cakecups

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Gerelateerde bedrijven