Trouwen bij Cakeworks Studio « Huwelijk

Cakeworks Studio

Korte Begijnestraat 31
2011 HC Haarlem

06 20866543
petra@cakeworks.nl
www.cakeworks.nl

A party without cake is just a meeting

Bruidstaarten van Cakeworks Studio worden op maat ontworpen en uitgevoerd tot in de perfectie in zowel smaak als stijl. Met ongelofelijk veel passie en oog voor detail maken we ware juweeltjes van taart.Cakeworks Studio

Alle producten zijn volledig huisgemaakt met recepten die zorgvuldig zijn gecreëerd. De taarten van Cakeworks Studio zijn echt anders, verfrissend, hedendaags met vernieuwende smaken en een ruime keuze uit verrassende vullingen.

Smaken proeven

Zijn jullie ook op zoek naar een mooie bruidstaart die vooral ook heel erg lekker is? Dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij gelijk ook geproefd kan worden. Een proeverij van 3 smaken is bij ons altijd inclusief, maar ben je benieuwd naar al onze smaakcombinaties dan is het uiteraard ook mogelijk om alles te proeven.Bruidstaart Cakeworks Studio

Creatieve ideeën

Ik houd ervan om OUT-OF-THE-BOX te denken en de meest waanzinnige taarten voor jullie te ontwerpen. Ik hoor daarom graag wat jullie inspireert, hoe jullie dag er uitziet en waar de bruiloft plaatsvindt. Samen kunnen we dan met de eventuele inspiratie die jullie reeds hebben opgedaan , de allermooiste bruidstaart ontwerpen.

Hebben jullie zelf niet zoveel inspiratie of vind je heel veel stijlen mooi? Kijk dan eens rond op mijn website en anders bruis ik zelf over van de creatieve ideeën om jullie droom bruidstaart te maken.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

"We hebben echt ontzettend veel complimenten gehad over de taart. Niet alleen dat ie zo mooi was, maar met name zo ontzettend lekker. En dat vonden we zelf ook. Een heerlijke frisse taart vol citroensmaak. Echt heel erg bedankt!"

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Zoetigheid op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven