Trouwen bij Caroliens Cake Creations « Huwelijk

Caroliens Cake Creations

Albert Schweitzerstraat 9
5751 MG Deurne

06 15499355
carolien@carolienscakecreations.nl
www.carolienscakecreations.nl

Het aansnijden van jullie bruidstaart is niet zomaar een moment!

Het is één van de traditionele momenten op de trouwdag zelf. Eén, waarbij je als je de foto’s op een later moment terug kijkt, een big smile op jullie beide gezichten ziet verschijnen en zegt: weet je nog, hoe geweldig mooi hij op onze trouwdag stond. Zo passend in ons verhaal en wat was hij heerlijk!

Dat is mijn versie van een mooie vreugdevolle bruidstaart. Zo'n taart die ieder bruidspaar verdient op hun grote dag. Een bruidstaart die één is met jullie als stel, jullie verhaal & de trouwdag samen. Een vreugdevolle herinnering voor de rest van jullie leven samen!
Bruidstaarten van Caroliens Cake Creations

Het creëren van een verrukkelijk moment

Wil jij dat ook op jullie trouwdag? Laat mij jullie helpen. Samen maken wij de reis naar jullie ideale bruidstaart. Hoe moet hij eruit zien en proeven en hoe past deze eyecatcher bij deze bijzondere dag voor jullie?

Weet je niet waar te beginnen en wil je een beetje hulp hebben? Vraag dan mijn Checklist voor Bruidstaarten aan. Dan zie ik jullie snel aan mijn eettafel. Om verder te bouwen aan jullie mooiste & lekkerste bruidstaart!

Liefs Carolien

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

My M&M's als bedankjes

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

Gerelateerde bedrijven