Trouwen bij ZZ Sweet Studio « Huwelijk

ZZ Sweet Studio

Herenweg 62
1935 AG Egmond-Binnen

06 23515510
zzsweetstudio@gmail.com
www.sweetstudio.nl

ZZ Sweet Studio bakt magie

Bij een bruiloft denk je aan genieten. En bij genieten denken wij aan zoetigheden. Hier bij ZZ Sweet Studio maken we veel zoete en lekkere dingen voor jullie trouwdag: bruidstaart, sweet tabels, individueel verpakte cadeautjes of gebakjes om mee te nemen, donut walls, merengue-torens… noem maar op.
Bruidstaartspecialist Egmond aan Zee

Het aansnijden van de bruidstaart is altijd weer een prachtig fotomoment. Maar voor het zover is, moeten er in de aanloop naar jullie trouwdag nog wel keuzes worden gemaakt. Het kiezen van een taart is leuk en lastig tegelijk. We helpen jullie daar graag bij.

Proeverij

We heten jullie van harte welkom in de wereld van patisseriecreaties, waar al je zoete dromen kunnen uitkomen! Tijdens een proefsessie bij ons in Egmond-Binnen kunnen jullie alle details over de bruidstaart bespreken en 6 signature smaken proeven. Aan de hand van jullie wensen maken we een offerte op maat. Als je de taart bestelt bij ons, wordt de prijs van de proeverij in mindering gebracht op de totale kosten.
Bruidstaarten van ZZ Sweet Studio

De grote dag

Ruim een maand voor de bruiloft neem ZZ Sweet Studio contact op om te kijken of het aantal gasten, de smaakwensen en de vormgeving in orde zijn. We verzamelen ook informatie over de locatie en ceremoniemeester, zodat we jullie niet hoeven te storen tijdens de trouwdag.

En dan is het moment eindelijk daar: het aansnijden van de bruidstaart en het openen van de sweet table. Geniet ervan!

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Trouwen in Noord-Holland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Gerelateerde bedrijven