Trouwen bij Cake Queen « Huwelijk

Cake Queen

Betuwehaven 27
3433 PV Nieuwegein

06 48772460
taarten@cakequeen.nl
www.cakequeen.nl

Dé patissier van Amersfoort

Een traditionele taart die je samen aansnijdt? Of toch liever een sweet table waarbij tal van smaken tot hun recht komen? Cake Queen bezorgt jullie graag een zoete trouwbeleving. Agnes Hoogendoorn en haar team creëren de mooiste en lekkerste bruidstaarten & sweettables.

Agnes is gepassioneerd en vindt het een uitdaging om taarten en andere lekkernijen te bedenken, passend bij jullie wensen. Bijzondere smaken of decoratie in gedachten? Dan ben je bij ons bakteam aan het goede adres. Vol energie gaat we met jullie wensen aan de slag. Samen zijn wij een geoliede bakmachine.
Bruidstaart door Cake Queen Amersfoort
Foto: Marion Meyer Photography

Passie voor taarten

Jullie bruiloft moet een van de mooiste dagen uit jullie leven worden. Maar de voorpret is bijna net zo belangrijk! Hebben jullie even geluk, want het regelen van jullie bruidstaart bij Cake Queen is vooral een leuke en lekkere beleving. Een moment van ontspanning tijdens de drukke voorbereidingen. Wij adviseren en ontzorgen jullie: van proeverij tot het presenteren en uiteindelijke aansnijden op jullie trouwdag. 
Sweet Table Amersfoort Cake Queen
 
Tip: de trend van dit moment op bruiloften; een sweet table. Dit is een tafel vol met lekkere zoetigheden (macarons, cupcakes, minitaartjes, cakepops etc), vaak in combinatie met een aansnijdtaart. De mooie presentatie van het geheel is een echte eyecatcher. Feestelijk en heerlijk tegelijk! En... voor ieder wat wils.
 
Wij zijn er trots op dat we elke keer maatwerk kunnen leveren. Dit doen wij met passie, aandacht en creativiteit. Nieuwsgierig naar onze baksels en hoe wij te werk gaan? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven