Trouwen bij BIJ EEF « Huwelijk

BIJ EEF

Industrieweg 12D
5262 GJ Vught

06 30160437
info@bij-eef.com
www.bij-eef.com

BIJ EEF houden we van bakken

De smaak van een bruidstaart is belangrijk. Maar het oog wil ook wat. Wat dat betreft ben jij bij ons aan het juiste adres. BIJ EEF houdt van bruiloften en dan vooral van de bruidstaart.

Mijn naam is Eva de Bruin. BIJ EEF is ontstaan vanuit mijn voorliefde voor cupcakes, taart en voor bakken natuurlijk. Wij maken met onze bijzondere bruidstaarten jullie trouwdag graag extra speciaal.
Bruidstaart kopen in Den Bosch

Bruidstaart naar jullie wens en smaak

De bruidstaart BIJ EEF is volledig uniek en custom made naar jullie wensen. Elke taart is instagrammable en heeft een heerlijke rijke smaak. De bruidstaart kan aangevuld worden met bijpassende cupcakes, inimini taartjes en andere lekkernijen tot een compleet verzorgde sweettable.

De lekkerste en mooiste bruidstaart van Den Bosch en omstreken koop je BIJ EEF. Bekijk de creaties op onze site en kom eens langs voor een proefsessie. We laten je proeven van een inimini taartje in de door jullie gekozen stijl en smaken, zo weten we zeker dat jullie straks je droomtaart op jullie bruiloft hebben! Echt... je wordt vast net zo enthousiast als wij! 

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Trouwen in Brabant

Zoetigheid op je bruiloft

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven