Trouwen bij Cutie Cakes « Huwelijk

Cutie Cakes

Beukenlaan 20
7642 ER Wierden

06 42022652
info@cutiecakes.nl
www.cutiecakes.nl

Love at first bite

Yes! jullie gaan trouwen. De mooie maar ook drukke tijd van plannen en voorpret kan beginnen. Een strakke witte taart, een naked-cake met bloemen, fruit, een sweet table of misschien een hele bijzondere creatie, maakt jullie dag nog specialer!

Bruidstaart Twente

Vanuit onze studio in Wierden (Twente) maken we de lekkerste creaties voor de mooiste dag van jullie leven. Trouwen doe je tenslotte (hopelijk) maar één keer. Wij maken alles met liefde naar jullie persoonlijke smaak zodat het ook echt een speciale dag wordt. Behalve prachtige bruidstaarten bakken we ook heerlijke sweet tables met bijvoorbeeld brownies, cupcakes, koekjes en tartelettes. Alles geheel naar jullie wens!

We nemen uitgebreid de tijd om naar jullie wensen te luisteren en als je foto’s hebt van je ideale taart of sweet table dan willen we die graag zien. Zo maken we een creatie die precies bij jullie past, met een heerlijke vulling.Cutie cakes bruidstaarten

Vervolgens krijg je een offerte op maat. Blij met de aanbieding? Dan komen we bij je thuis voor een proeverij en nemen we alle details door en stuur ik jullie de definitieve offerte. Op de grote dag bezorgen we het gebak op locatie en op het afgesproken tijdstip. We kunnen ook bijpassende plateaus leveren om alles nog mooier te presenteren.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord.

whatsapp06 42022652
Instagram: @cutiecakeswierden

“Cutie Cakes heeft onze bruidstaart en Sweet table verzorgd op onze bruiloft. We kregen ontzettend veel positieve reacties dat het zo mooi en lekker was. En dat was het ook! Van te voren hebben we een proeverij gehad en mochten we alle smaken en gebakjes zelf kiezen. Leonie denkt mee en geeft een goede service. Het contact is ook erg goed. Ik zou dit aan iedereen aanraden.”

“100% aanrader! Sweet table en een prachtige bruidstaart van Leonie. Niet alleen het resultaat mag er zijn maar ook de communicatie, meedenken, advies en goede bereikbaarheid schept vertrouwen voor een bijdrage op een onvergetelijke dag! Leonie super bedankt!”

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Tips voor samenstellen menu

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Trouwen in Overijssel

Gerelateerde bedrijven