Trouwen bij Het Taartgeheim « Huwelijk

Het Taartgeheim

Scheepmakershaven 42
3261 KN Oud-Beijerland

0186 629693
info@hettaartgeheim.nl
www.hettaartgeheim.nl

Wij laten ons graag uitdagen

Het Taartgeheim is een gespecialiseerd bedrijf in gepersonaliseerde taarten in het gezellige centrum van Oud-Beijerland. Wij maken met veel passie, creativiteit en de nodige ervaring prachtige unieke bruidstaarten waar nog lang over nagepraat wordt...

Jullie hebben trouwplannen. Een leuke tijd van voorbereiding op jullie onvergetelijke dag breekt aan. Maar ook een hectische tijd. Zoveel om te regelen. Zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. Het kiezen van de bruidstaart is daar één van.
Bruidstaart van Het Taartgeheim Oud-Beijerland

De keuze is reuze

Voor hoeveel personen is de taart? Welke stijl past bij jullie trouwdag? Voor wat voor smaak gaan jullie. Maar ook: wat is het budget? Zomaar enkele vragen die om de hoek komen kijken bij het kiezen van de taart der taarten. Ga niet over één nacht ijs en laat je adviseren en inpireren door een echte specialist.

Kom proeven

Bij Het Taartgeheim staan wij met al onze passie klaar om jullie bruidstaart, cupcakes of complete sweettable te verzorgen. Ons geheim? Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Kom eens langs in onze winkel of maak een proefafspraak. Dan worden jullie wensen besproken, proefontwerpen gemaakt, toppers bekeken en natuurlijk de overheerlijke smaken geproefd. Daarna wordt er een geheel vrijblijvende offerte gemaakt.

Veel plezier met alle voorbereidingen en graag tot ziens!

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Christian Bauer: voor altijd

Zoetigheid op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven