Trouwen bij Inge's Cup&Cake Factory « Huwelijk

Inge's Cup&Cake Factory

Eendrachtspolder 37
5235 TA Den Bosch

06 55375312
info@ingescupandcakefactory.nl
www.ingescupandcakefactory.nl

Taste and Fall in Love...

Jullie gaan trouwen? Inge's Cup&Cake Factory maakt een bijzondere taart voor deze speciale dag! Met veel liefde bakken we de meest prachtige, smaakvolle bruidstaart, die jullie én de bruidsgasten op deze speciale dag nog lang bij zal blijven. Of jullie nu kiezen voor een klassieke taart of een meer uitgesproken ontwerp: alles is mogelijk, het is tenslotte jullie dag!
Sweet Table Den Bosch

Inge’s Cup & Cake Factory is een initiatief van Inge Maric. Al in haar jeugd ontwikkelde Inge een voorliefde voor patisserie, en was in haar vrije uurtjes altijd aan het bakken. In 2013 besloot ze van haar hobby haar beroep te maken. En met succes! Inmiddels dragen de handgemaakte heerlijkheden van Inge’s Cup & Cake Factory een steentje bij aan menig feest in ‘s-Hertogenbosch en omgeving.

Een bruidstaart is altijd maatwerk

Onze bruidstaarten worden gemaakt met verse en eerlijke producten en met veel zorg en liefde bereid in onze keuken. Ook voor eventuele allergieën hebben we een oplossing, zelfs vegan is mogelijk. Een inspiratiebord is een veel gebruikte manier om een indruk te krijgen van de sfeer en uitstraling van de bruiloft en helpt bij het bepalen van de vormgeving van de bruidstaart. Graag bekijk ik samen met jullie het bord om vervolgens tot een mooi ontwerp te komen
Donutwall Den Bosch

Geniet van een gezellige proeverij

Graag ga ik geheel vrijblijvend met jullie rondom de tafel zitten om de persoonlijke wensen te horen. Samen kunnen wij dan tot een ontwerp van jullie doomtaart komen! Er kan ook een proeverij geregeld worden. De kosten hiervoor bedragen €30,00 en als de bruidsproeverij buiten Den Bosch plaatsvindt, zullen er tevens reiskosten in rekening gebracht worden. Indien de offerte wordt geaccepteerd komen deze kosten te vervallen.

Interesse? Neem contact met ons op en dan zitten we binnenkort gezellig samen om de tafel!

Gerelateerde artikelen

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

17 januari 2021: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_bruidstaart_aansnijden_sonjakoning

Wie snijdt de bruidstaart aan?

Large_huwelijk_brabant_bruidsmagazine

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven