Trouwen bij TINUS maakt 't MOOI « Huwelijk

TINUS maakt 't MOOI

Grotestraat 22
6653 BM Deest

06 43562956
info@tinusmaakthetmooi.nl
www.tinusmaakthetmooi.nl

Jeeeeeh, jullie gaan trouwen!

Als je het aan mij vraagt is dan de allerleukste tijd aangebroken …
… het brainstormen over ieder facet van deze dag, maar met name de look en feel, de stijl van jullie dag!

Bruiloftstyling is ontzettend belangrijk voor jullie trouwdag. Je creëert hiermee namelijk de sfeer die jullie belangrijk vinden. Wanneer je een beetje creatief bent, kan het heel leuk zijn om de decoratie zelf te regelen, maar het vergt ook veel werk en een goede voorbereiding. Een professionele stylist biedt uitkomst. Deze ontzorgt, stuurt, denkt mee en zorgt voor een perfecte styling op jullie bruiloft.
Weddingstylist uit Deest

De maanden voor de bruiloft kunnen jullie al heel wat voorbereiden, maar natuurlijk moet er ook veel op de dag zelf gebeuren. ’s Ochtends zullen jullie waarschijnlijk al vroeg genoeg op moeten staan en is het ook niet echt handig om in je bruidsjurk ballonnen op te hangen. Voor jullie een onmogelijke opgave voor die dag en TINUS draait haar hand er niet voor om.

Weddingstylist maakt jullie trouwdag nóg mooier

Met een professionele stylist maak je jullie bruiloft net iets mooier, unieker, eigentijdser, eigenwijzer en samen maken we er ‘jullie’ bruiloft van. Aan de meest kleine details wordt gedacht en ik maak jullie bruiloft uniek! Verder willen jullie dat de gasten zich bij aankomst direct welkom voelen.
Weddingstylist Gelderland

TINUS zorgt voor de optimale beleving van jullie bruiloft door de juiste styling. Deze styling zorgt voor de look & feel en bepaalt voor een groot deel het gevoel en de sfeer van jullie dag. Ik creëer het WOW effect op jullie bruiloft en zorg voor een persoonlijke unieke ceremonie-, diner- en/of locatie styling. Ga voor het gemak van een professionele weddingstylist en laat TINUS de styling van jullie bruiloft verzorgen.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tafeldecoratie op je bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

4 tips om een uniek huwelijksfeest te organiseren

Gerelateerde bedrijven