Trouwen bij 't Bloemeke « Huwelijk

't Bloemeke

De Zijpe 18
2673 BE Naaldwijk

06 12249369
info@hetbloemeke.nl
www.hetbloemeke.nl

De mooiste bloemen voor je bruiloft

Je bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven. Die wil je tot in de puntjes laten verzorgen met de mooiste bloemen. Van je bruidsboeket tot de styling van je locatie, het moet helemaal kloppen.

Het liefst wil je exclusieve bloemen, vers uit de grond in de mooiste arrangementen en kleurencombinaties die je natuurlijk zelf hebt uitgekozen. Alleen, je wilt er geen omkijken naar. Daarom kies je voor Bloemenatelier 't Bloemeke.
Bruidsbloemen Bloomonde

't Bloemeke ontzorgt

Bij 't Bloemeke kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die garant staat voor een mooie en exclusieve aankleding. Met 't Bloemeke verzorg en ontzorg ik je. Precies zoals jij het wilt. Van je bruidsboeket en corsages tot bloemarrangementen en tafelversiering. Ben je op zoek naar exclusiviteit? Er is van alles mogelijk! Van ingetogen en intiem tot groots en uitbundig.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om jouw wensen door te nemen. Ik denk graag mee om de aankleding van jouw feest een onvergetelijke indruk te laten maken. Kijk naar de voorbeelden op deze site ter inspiratie en bedenk dat alles mogelijk is. Heb je het zelf al helemaal bedacht en wil je een professionele uitvoering? Dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Vanuit het hart van het Westland weet ik de weg naar de mooiste bloemen voor jouw bruiloft.

Bloemenatelier 't Bloemeke is van alle markten thuis, want ik verzorg weddingstyling niet alleen voor Nederlandse klanten maar ook voor expats. En dan maakt het mij niet uit of het om een groot trouwfeest gaat of een kleine bruiloft. Ik verzorg elk feest met liefde en aandacht.
Bruidsbloemen Bloomonde

Professioneel netwerk

Met 't Bloemeke kies je voor een prachtige aankleding van de dag van je leven: de styling van je bruiloft is in goede handen. Maar 't Bloemeke biedt meer. Door de jaren heen heb ik een flink netwerk opgebouwd, van bruiloftplanners tot stylisten en van bruidsfotografen tot -videografen. Kortom, alles om bij te dragen aan een onvergetelijke trouwdag. Net als ikzelf staan de collega’s in mijn netwerk voor een persoonlijke en betrokken, professionele benadering. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke dag zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_corsages_dragen_nicojordaan

Alles over het corsage

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Gerelateerde bedrijven