Trouwen bij Echt Renate Bijzonder Bloemwerk « Huwelijk

Echt Renate Bijzonder Bloemwerk

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

06 20341405
echtrenate@gmail.com
www.echtrenatebijzonderbloemwerk.nl

Bijzonder bloemwerk met liefde voor jullie op maat gemaakt!

Bruidsbloemwerk, persoonlijk op jullie wensen afgestemd en door jullie uitgekozen.

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag in je leven. Jullie zijn omringd door de meest dierbare mensen, trouwen op een prachtige locatie. Op deze bijzondere dag mogen de mooiste bloemen en een goede styling niet ontbreken. Jullie zijn een uniek paar. Laat ook jullie bruidsbloemwerk uniek zijn!Echt Renate Bijzonder Bloemwerk

Bij mij kunnen jullie terecht voor al je bruidsbloemwerk: zoals bruidsboeket, corsages, bloemstukken, bloemen voor in het haar, tafelversiering en nog veel meer! Daarnaast verzorg ik ook de (bloem) styling van jullie locatie. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt of verzorgd worden.

Bloemstyling

Een unieke autoversiering, bloemrozetten voor de paarden voor jullie koets, ceremonie styling zoals bloemen langs de binnenrij stoelen, verse bloemen op jullie bruidstaart en tafelstyling bij lunch of diner. Het kan allemaal voor jullie verzorgd worden.Bruidsboeket Utrecht

Veel materialen voor de styling van jullie bruiloft kan ook bij mij gehuurd worden, denk aan backdrops, bloemzuilen, lessenaar en tot aan speciaal op maat gemaakte macramé backdrophangers! Ook voor leuke bedankjes voor jullie gasten kan je bij mij terecht.

Meer dan bruidsbloemen

Naast bruidsbloemwerk kan er bij mij ook bloemwerk voor verjaardagen/ feestelijkheden, abonnementen en rouwbloemwerk worden besteld. En door een leuke samenwerking met een patissier kan je bij mij ook terecht voor een leuke bloemenbox gevuld met macarons, chocolade, koekjes of anders lekkers. In ieder gewenst thema!

Ik maak ook diverse bloemwerken van droogbloemen en geef diverse creatieve workshops. Ik doe dat in mijn te gekke werkruimte in het oude O.L.V. ter Eemklooster!

@echtrenatebijzonderbloemwerk

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Tasje van bloemen

18 februari: WeddingFair Utrecht

Gerelateerde bedrijven