Trouwen bij De Bruyn Bloempreparatie « Huwelijk

De Bruyn Bloempreparatie

Hoogheuvelstraat 119
5349 AM Oss

0412 622208
info@bloempreparatie.nl
www.bloempreparatie.nl

Herinnering aan een bijzondere dag

Van alle bloemen die je in je leven koopt of cadeau krijgt, is het bruidsboeket toch wel het belangrijkst. Vooral omdat de bruidbloemen vaak met veel zorg zijn uitgezocht en jullie liefde voor elkaar weerspiegelen. Wat is er dan mooier om juist dit boeket voor altijd te bewaren.

Een trouwboeket bewaren is met de droogtechnieken van tegenwoordig mogelijk. De Bruyn Bloempreparatie is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van bloempreparatie. Laat het bruidsboeket prepareren voor een stijlvolle en tastbare eyecatcher waar je ieder dag opnieuw van kunt genieten.
Bruidsboeket laten drogen

De Bruyn Bloempreparatie staat voor maatwerk

Met de grootste zorg wordt op ambachtelijke wijze jullie bruidsboeket bloem voor bloem gedroogd en geprepareerd. Zo blijven de kleuren lang intact. Daarna wordt het bruidsboeket opnieuw gebonden en wordt het onder een stolp geplaatst of ingelijst. De Bruyn Bloempreparatie biedt in- en omlijstingen in vele soorten en maten, zodat er altijd een naar jullie smaak bij is. Samen met jullie bekijken we de opties zodat het boeket optimaal tot zijn recht komt. 

Het is ook mogelijk om alleen die bloemen met een speciale betekenis uit het bruidsboeket of de bloem van de corasge te bewaren.  Dat kan met de “Bloemen in hars” collectie. De bloem wordt eerst professioneel geprepareerd waarna het in de door jullie gewenste vorm en maat wordt gegoten. Zo blijft deze dierbare bloem voor eeuwig in bloei.

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Bloemen op je bruiloft

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven