Trouwen bij Miss Genie Weddings en Events « Huwelijk

Miss Genie Weddings en Events

De Wetering 58
4927 BS Hooge Zwaluwe

06 15546011
info@missgenie.nl
www.missgenie.nl

Hi bruidspaar! 

Wij zijn Veerle en Edmee, opgeleide weddingplanners en organisatoren in hart en nieren! Wat wij het liefste doen is regelen. Daarom heten we Miss Genie, vraag de geest in de lamp wat jullie willen en wij organiseren het.

Groots of intiem, winter of zomer, casual of glamour; wij gaan met zorg en aandacht met jullie de uitdaging aan. Gelegen in Breda, maar beschikbaar in heel Noord Brabant, Nederland en ver daarbuiten!
Weddingplanner Breda

We werken samen, vullen elkaar aan, zijn enthousiast en eerlijk. We willen alles tot in de puntjes verzorgen zodat jullie kunnen genieten en terugkijken op een onvergetelijke dag! Wat wij belangrijk vinden op jullie mooiste dag is dat jullie totaal ontzorgt worden, en kunnen genieten van het moment. Wij zorgen dat alles achter de schermen loopt zoals jullie het willen. Wij hebben oog voor detail en houden van een strakke planning.
Weddingplanner Breda

What you see is what you get! 

Onze aanpak is persoonlijk en open, jullie kunnen je vanaf het eerste contact op jullie gemak voelen. Tijdens het eerste gesprek luisteren we graag naar al jullie wensen en dingen die jullie juist niet willen. Met alle informatie gaan we voor jullie aan de slag om jullie grote dag tot een groot succes te maken! 

Zie onze website voor meer informatie, ervaringen van anderen en onze pakketten. 

Hopelijk tot ziens! 

Liefs, Edmee en Veerle

Gerelateerde artikelen

Large_workshop_weddingplanner_1

Workshop: Plannen als een Pro

Large_trouwdatum_bepalen_huwelijksaanzoek

Wat wordt de trouwdatum?

Large_trouwblad_bruidsmagazine

Inspirerend bruidsmagazine

Large_trouwlocaties_brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven