Trouwen bij Gemeente Urk « Huwelijk

Gemeente Urk

Singel 9
8321 GT Urk

0527 689868
gemeente@urk.nl
www.urk.nl

Trouwlocaties op Urk

De gemeente Urk heeft drie trouwlocaties. De eerste is de raadzaal in het gemeentehuis. Deze moderne zaal is geschikt voor grote gezelschappen.

Museum Het Oude Raadhuis is al jaren een vaste trouwlocatie op Urk. Het museum is gevestigd in het voormalige raadhuis van Urk, dat in 1905 door de architect J.F.L. Frowein is gebouwd. Van 1905 tot 1988 heeft het gebouw dienst gedaan als gemeentehuis. De linker- en rechtervleugel van het museum waren in de eerste tientallen jaren na de bouw ook nog in gebruik als respectievelijk burgemeesters en dokterswoning. In het museum zelf zijn daarvan nog foto’s te bezichtigen. De zaal die voorheen werd gebruikt als raadzaal is in 2007 gerenoveerd en is zeer geschikt als trouwzaal. Deze sfeervolle zaal biedt plaats aan 60 tot 65 personen. Trouwen kan er het hele jaar door, er is wel eerst overleg nodig met het museum in verband met de openstelling voor het publiek.

De laatste locatie is Party & Events De Koningshof. De zaal De Binnenhof wordt omgetoverd tot trouwzaal. Ook bij de invulling van de rest van de dag helpen ze je graag verder. Zo hebben ze als nieuw trouwconcept de Eigentijdse inrichting. Door het gebruik van diverse soorten meubilair willen ze er naast een trendy en eigentijdse uitstraling voor zorgen dat er meer ‘loop’ ontstaat. De gasten hebben meer onderling contact, wat de sfeer ten goede komt. Jullie als bruidspaar staan hierdoor nog meer in het middelpunt van de belangstelling.

Bruidsmagazine

Gerelateerde bedrijven