Trouwen bij Coverband Flavour « Huwelijk

Coverband Flavour

Wijnvat 15
8253 LL Dronten

06 11273263
info@coverbandflavour.nl
www.coverbandflavour.nl

Maak van jullie bruiloft een knalfeest

Muziek is voor een groot deel bepalend voor een geslaagd trouwfeest. Na een mooie dag met als hoogtepunt jullie jawoord is het tijd voor een spetterende avond waarop volop gefeest en gedanst mag worden.

Coverband Flavour is een live band die van elke bruiloft een knalfeest maakt. Dansen op bekende hits van toen en nu, meezingen met de (Hollandse) klassiekers en springen op energieke rocknummers. Een volle dansvloer is gegarandeerd.

Een avond om nooit te vergeten

Coverband Flavour heeft alles in huis voor een fantastische show met een hoog feestgehalte. Het repertoire is geschikt voor een gevarieerd publiek en onze speellijst is afgestemd op een goede opbouw van de feestavond. Jullie (muziek)wensen staan hierbij voorop. Door de samenwerking met onze vaste licht- en geluidstechnici kunnen wij de benodigde eindversterking en de lichtshow op jullie bruiloft aanpassen. Samen maken we er een avond van om nooit meer te vergeten.

Meer weten over Coverband Flavour? Kom een keer kennismaken met onze bandleden tijdens één van onze repetities. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Een bruiloft vieren met een silent disco

Vergeet de bruidskinderen niet

De juiste muziek op je bruiloft

Een waar casino bij jullie op locatie

Gerelateerde bedrijven