Trouwen bij Trouwbus Tilburg « Huwelijk

Trouwbus Tilburg

Paganinihof 3
5049 JL Tilburg

06 14276125
info@trouwbustilburg.nl
www.trouwbustilburg.nl

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Er zal vast nog veel geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld het huren van trouwvervoer. Voor een stijlvolle en tegelijkertijd hippe Trouwbus zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Trouwvervoer met een PersonalTouch.

Trouwbus Tilburg

Iedereen kent ze wel, deze populaire busjes uit de jaren zestig en zeventig. Wanneer deze busjes voorbij rijden kijkt iedereen nog een keertje om met een glimlach op hun gezicht. Hoe leuk is het om hier mee op te vallen op jullie huwelijksdag!

Stijlvolle VW trouwbusjes

Hip & Romantisch vervoer in een klassieke Volkswagen uit de jaren '70 met chauffeur en een stijlvol interieur. Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar het stadhuis en feestlocatie. Huur je een van onze Volkswagenbusjes, dan heb je meteen voor 6 mensen trouwvervoer geregeld.

Trouwbus Tilburg Huwelijk

Wij zijn in het bezit van twee prachtige Trouwbussen. Het is natuurlijk ook erg leuk om jullie en ook jullie getuigen of familie te vervoeren. Voor kinderen is het een groot  feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco voor de volwassenen om te toosten. Onze prachtige VW busjes natuurlijk te huur voor galavervoer en feestvervoer.

Hebben jullie wensen of leuke ideeën? Of willen jullie Trouwbus Tilburg persoonlijk ontmoeten Neem dan een kijkje op deze website en/ of neem contact met ons op. Lijkt jullie dit wat? vraag dan naar de mogelijkheden.

"Kan eigenlijk maar 1 woord verzinnen voor Trouwbus Tilburg. Geweldig!!!  Echt bedankt voor alles!"

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Op zoek naar een trouwauto

Gerelateerde bedrijven