Trouwen bij Juwelier Kanselaar « Huwelijk

Juwelier Kanselaar

Hoogstraat 97
4251 CK Werkendam

0183 509414
info@juwelierkanselaar.nl
www.juwelierkanselaar.nl

Juwelier Kanselaar helpt jullie graag

Bij het plannen van jullie trouwdag komt er veel op jullie af. Lastige keuzes moeten worden gemaakt, maar er zijn staan ook onderdelen op jullie to-do lijstje waar je enorm naar uit kunt kijken. Het uitzoeken van jullie trouwringen is daar één van.

Trouwringen uitkiezen is super leuk, maar wat zijn belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van jullie ringen? Bij Juwelier Kanselaar in Werkendam helpen wij je graag bij de zoektocht naar jullie perfecte set trouwringen.
Trouwringen bij Juwelier Kanselaar in Werkendam

Ontdek de stijl die bij jullie past

Bij het uitzoeken van een trouwring sta je voor enorm veel keuzes. Wil je goud, witgoud, rosé-goud, zilver, platina of een combinatie van deze? Wil je een brede of smalle ring? Ga je voor matchende ringen? Wil je graag diamanten in de ring laten zetten? Of wil je de ring laten graveren? Wat is het budget?  

Om niet te vervallen in keuzestress is het verstandig om je goed te laten adviseren door een vakkundig juwelier. Kom daarom gerust eens langs bij ons in de winkel en ontdek de brede collecties trouwringen van de mooiste merken, zoals Rauschmayer, Alliance en Angeli di Bosca. Je hebt keuze uit diverse stijlen, zoals klassiek, trendy, exclusief en betaalbaar. Ga voor de stijl die bij jullie past.

Het team van Juwelier Kanselaar staat voor jullie klaar met onafhankelijk advies. Al jullie wensen worden besproken, zodat we tot het beste resultaat komen. Onze jarenlange ervaring garandeert bovendien service en kennis van zaken.

Gerelateerde artikelen

Christian Bauer: voor altijd

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Bruiloft op de planning? Deze sieraden kunnen dan niet ontbreken!

Een trouwdag om nooit te vergeten door middel van de mooiste sieraden

Gerelateerde bedrijven