Trouwen bij Xymbols « Huwelijk

Xymbols

Wouwsestraat 3
4611 PK Bergen op Zoom

06 24814134
info@xymbols.com
www.xymbols.com

Handgemaakte sieraden en trouwringen

De collectie is heel gevarieerd, maar duidelijk door Xymbols gemaakt. Samen met de opdrachtgever ontwerpen wij sieraden die letterlijk en figuurlijk bij de drager ervan passen.

In bijna elk ontwerp komt een verhaal van de opdrachtgever naar boven. Vaak is dit een emotie of gebeurtenis; onopvallend of juist heel uitgesproken verwerkt in het sieraad.

Xymbols trouwringen

Uniek en bijzonder

Door onze jarenlange ervaring en toepassing van diverse technieken weten wij sieraden en trouwringen uniek en bijzonder te maken. We hebben een eigen stijl, net als alle andere goudsmeden, maar toch hoef je die niet mooi te vinden.

Bij Xymbols past men zich aan jouw / jullie wensen aan. Als het technisch uitvoerbaar is, wordt het gemaakt! Ons team van ervaren mensen bestaat uit een goudsmid, een edelsteenzetter, edelmetaalgieter en goudsmid in opleiding

Xymbols Trouwringen huwelijk

Zelf je trouwringen maken

Er is niets persoonlijker dan ringen die jullie voor elkaar hebben gemaakt! Helemaal van begin tot eind! Geniet van een ontspannen, gezellige dag uit samen als voorbereiding op jullie trouwdag, met als resultaat: prachtige, unieke en persoonlijke trouwringen!

Bij ons kan dat: in de workshop "trouwringen maken”.

Graag tot ziens bij Xymbols!

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_rotterdam

3 november: WeddingFair Den Bosch

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_jeh1

Fall in love with Jéh Jewels

Large_breuning_trouwringen_kopen

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gerelateerde bedrijven