Trouwen bij Smit & Ouwerkerk « Huwelijk

Smit & Ouwerkerk

Singel 320
1016 AE Amsterdam

020 6238125
info@smitouwerkerk.nl
www.smitouwerkerk.nl

Trouwringen in alle soorten en maten

Gevestigd in het hartje van Amsterdam vindt u dit echte Amsterdamse familiebedrijf. Juwelier Smit Ouwerkerk is al sinds 1955 gespecialiseerd in het ontwerpen, reparaties en vervaardigen van gouden en briljanten sieraden. Naast juwelier zijn wij ook goudsmid en diamantair!

Juwelier Smit Ouwerkerk heeft een uitgebreid aanbod trouwringen. We bieden u verschillende merken trouwringen. Zoals: Christian Bauer, Promises en SVN Rings!
Trouwringen Amsterdam

Kies de perfecte trouwring voor uw mooiste dag!

De mooiste dag van uw leven wilt u vast bezegelen met prachtige trouwringen! Kies daarom altijd iets wat bij u beiden past. We bieden geel gouden, rosé-gouden of wit-gouden trouwringen aan in verschillende, prachtige uitvoeringen.

Naast trouwringen van diverse merken kunnen we voor u natuurlijk ook gouden trouwringen op maat maken. Heeft u specifieke wensen? Bij ons is het mogelijk om in ons atelier uw zelf ontworpen trouwringen te laten maken naar uw eigen wens.

Om onder het genot van een bakje koffie een beter beeld en indruk te krijgen van onze collectie trouwringen, nodigen wij u graag uit in onze showroom. U kunt de ringen dan op uw gemak bekijken en passen. Vraag onze verkopers om meer informatie. Wij helpen u graag de juiste trouwringen te vinden, die het beste bij u als huwelijkspaar passen.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven