Trouwen bij Rozenhof Trouwringen « Huwelijk

Rozenhof Trouwringen

Schoolweg 60
7924 PN Veeningen

0528 391222
info@rozenhoftrouwringen.nl
www.rozenhoftrouwringen.nl

Rozenhof Trouwringen voor bijzondere mensen

Rozenhof Trouwringen is gevestigd in ons kleine paradijsje de Rozenhof in het dorpje Veeningen (aan de A28 tussen Meppel en Hoogeveen). In dit kleine dorpje, gelegen te midden van groene weilanden en bos, vind je ons statige landhuis omgeven door een romantische tuin.

De prachtige entree leidt je naar onze sfeervolle trouwringenstudio, welke uitkijkt op de tuin. Daar hebben wij onze enorme collectie trouwringen (ruim 2000) klaarliggen voor jullie.

Ruime collectie trouwringen

Wat een keus, zullen jullie zeggen, maar wij vinden het belangrijk om voor al onze bijzondere klanten de ultieme ring samen te kunnen stellen. Jullie zijn allemaal unieke personen en iedereen heeft zijn eigen persoonlijke smaak. Of je nu van klassieke geelgouden trouwringen houdt of van een trendy witgouden ring met carbon of een witgouden ring van een topmerk met een rivier van kleur-diamanten, we hebben voor elk wat wils en in iedere prijsklasse. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers stellen we met jullie de ring van jullie keuze samen.
Rozenhof Trouwringen

Allernieuwste trends

Om up-to-date te blijven gaan we elk jaar naar de belangrijkste beurzen op ons vakgebied zoals de juweliersbeurs in Utrecht en de Inhorgenta beurs in München waar de beste ontwerpen en nieuwste designs te zien zijn. Zo blijven we vernieuwen en kunnen we jullie de allernieuwste trends aanbieden.

Zoals jullie zien doen we er alles aan om een bezoek aan de Rozenhof tot een belevenis voor jullie te maken. Als dit romantische uitje met een bijzonder einddoel jullie aanspreekt maak dan een afspraak via onze online-agenda op Rozenhoftrouwringen.nl. We begrijpen dat iedereen tegenwoordig een druk bezet leven heeft en zijn daarom 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. We hopen jullie snel op ons landgoed te mogen verwelkomen om jullie een onvergetelijke dag mee te laten maken op de weg naar jullie huwelijksdag.

Gerelateerde artikelen

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gratis trouwringenmagazine

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven