Trouwen bij Rozenhof Trouwringen « Huwelijk

Rozenhof Trouwringen

Schoolweg 60
7924 PN Veeningen

0528 391222
info@rozenhoftrouwringen.nl
www.rozenhoftrouwringen.nl

Rozenhof Trouwringen: Unieke trouwringen in een idyllische setting

Welkom bij Rozenhof Trouwringen, gelegen in het charmante dorpje Veeningen, aan de A28 tussen Meppel en Hoogeveen.  In dit kleine dorpje, gelegen te midden van groene weilanden en bos, vind je ons statige landhuis omgeven door een romantische tuin.

Een betoverende entree leidt je naar onze sfeervolle trouwringenstudio met uitzicht op de tuin, waar we onze uitgebreide collectie trouwringen (ruim 5000 modellen) voor jullie hebben klaarliggen.

Een uitgebreide collectie trouwringen

De keuzemogelijkheden zijn overweldigend, maar we hechten er waarde aan om voor al onze speciale klanten de perfecte ring te kunnen creëren. Ieder van jullie is uniek, met zijn of haar eigen persoonlijke smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke geelgouden trouwringen, trendy witgouden ringen met carbon, of witgouden ringen van toonaangevende merken met schitterende gekleurde diamanten, we bieden voor elk wat wils, in diverse prijsklassen. Onder het genot van een kopje koffie of thee en lekkernijen, helpen we jullie graag om de ring van jullie dromen samen te stellen.
Rozenhof Trouwringen

Altijd op de Hoogte van de Laatste Trends 

Om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwerpen, bezoeken we jaarlijks vooraanstaande vakbeurzen, zoals de juweliersbeurs in Utrecht en de Inhorgenta beurs in München, waar de meest inspirerende ontwerpen te bewonderen zijn. Op deze manier blijven we vernieuwen en kunnen we jullie altijd de nieuwste trends aanbieden.

Bij Rozenhof streven we ernaar om jullie bezoek tot een onvergetelijke belevenis te maken. Als dit romantische uitje met een bijzonder doel jullie aanspreekt, maak dan een afspraak via onze online-agenda op Rozenhoftrouwringen.nl. We begrijpen dat iedereen tegenwoordig een druk leven leidt, en daarom zijn we 7 dagen per week geopend, van 10.00 tot 22.00 uur. We kijken ernaar uit om jullie snel op ons landgoed te mogen verwelkomen en jullie een onvergetelijke dag te bezorgen op weg naar jullie huwelijksdag.

Gerelateerde artikelen

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven