Trouwen bij Rings & Suits Trouwringen « Huwelijk

Rings & Suits Trouwringen

Ginnekenmarkt 8
4835 JC Breda

076 7370220
info@ringssuits.nl
www.ringssuits.nl

Rings & Suits staat garant voor spektakel!

Jullie hebben de stap gezet om te trouwen. Wat is er nu leuker om dit geheel in eigen stijl te doen. Bij Rings & Suits zijn jullie hiervoor aan het juiste adres. Niets is te gek en alles kan. Wij adviseren jullie graag m.b.t. de mogelijkheden van maatwerk.

Stel zelf jullie persoonlijke trouwringen samen. Aan de hand van voorbeeld ringen design je zelf de ringen naar eigen inzicht. En ondanks de ringen in paren worden gepresenteerd, zijn ze per stuk aan te passen. Zo kan je persoonlijke wensen verwerken in je eigen ring. De specialisten van Rings & Suits zorgen ervoor dat het toch een paar wordt.
Trouwringen Breda

Trouwringen te kust en te keur!

Trouwringen zijn sinds 1990 een hoofdpijler binnen ons bedrijf. We kunnen daarom rustig stellen dat wij zeker qua assortiment en stijl tot de beste trouwringspecialisten behoren van Nederland. Je trouwt maar één keer, de ring die je die dag voor de rest van je leven om elkaars vinger schuift, verdient aandacht en tijd. Vandaar dat wij graag op afspraak met onze klanten werken. Daarom zijn we 7 dagen geopend op afspraak! 
Trouwringen Breda

Altijd up to date!

Wij bieden jullie kwaliteit, expertise, service en diversiteit. In onze winkel presenteren wij jullie zorgvuldig samengestelde collecties (1000+ paar) van o.a. de volgende trouwringenmerken: Meister, Christian Bauer, Gerstner, Saint Maurice, Blumer,  Sickinger, Eduard G. Fidel, Bruno Mayer.

Wij belonen onze klanten!

Jullie zijn van harte welkom om onze ringen collecties te bewonderen. Voor het bezoek aan de winkel belonen wij de klanten. Je ontvangt bij ons na aanschaf van ringen de gravure en een briljant in de ringen, geheel gratis.

Maak nu vrijblijvend een afspraak! 

Rings & Suits
Simone & William Albers

Gerelateerde artikelen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gerelateerde bedrijven