Trouwen bij Metal Art Sieraden « Huwelijk

Metal Art Sieraden

Laat 81
1811 EC Alkmaar

072 5202112
info@metalart.nl
www.metalart.nl

Unieke en exclusieve trouwringen

Metal Art Sieraden is gespecialeerd in het ontwerpen en smeden van uniek ontworpen trouwringen. De wens van het bruidspaar wordt omgezet in een exclusief sieraad. Zo wordt jullie liefde voor elkaar bezegeld met bijzondere ringen.

Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen vormen het kloppend hart van edelsmederij en juwelier Metal Art. Vanuit ons atelier in Alkmaar maken wij dagelijks vriendschapsringen en trouwringen. Daar zijn wij specialisten in geworden. Wij hebben een zeer uitgebreide eigen collectie die wij in ons atelier maken.
Trouwringen van Metal Art uit Alkmaar

Geen standaard sieraden

Onze sieraden en trouwringen hebben bijzondere en moderne ontwerpen. Hiervoor gebruiken wij materialen zoals geelgoud, witgoud en roodgoud, maar ook titanium, zwart zirkonium en staal. In he atelier combineren we de ambachtelijk technieken met moderne apparatuur. Hierdoor is ons werk ook écht anders.

Jullie ideeën en wensen zijn welkom. Alles is bespreekbaar. Het droomsieraad dat je zoekt is voor ons een uitdaging om te maken. Spreekt dit je aan? Laat je dan inspireren door de trouwringen op onze site en kom eens langs in de winkel. Daar kunnen we in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek samen bekijken welke trouwringen perfect bij jullie passen.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven