Trouwen bij Mio Trouwringen « Huwelijk

Mio Trouwringen

Haarlemmerstraat 40
1013 ES Amsterdam

020 6241517
info@miosieraden.nl
www.miotrouwringen.nl

Alles wat je moet weten over trouwringen

Dat kun je vinden in ons gratis trouwringen magazine. Al meer dan 20 jaar maken wij bijzondere handgemaakte trouwringen. Dat heeft ons geïnspireerd om onze ervaring, kennis en vooral passie over te brengen in een echt magazine.

Vanzelfsprekend hopen we dat je na het lezen van dit luxe en handzame boekje ons een bezoek brengt in Amsterdam. Maar vooral willen we je een hoop leesplezier en inspiratie bieden. Het perfecte hulpmiddel om jouw oriëntatie naar de mooiste trouwringen te starten.
Mio Trouwringen gratis magazine

Ringen voor altijd

20 jaar geleden ontstond de liefde voor het vak in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Myrna Floor en Jeroen Pasteuning maken daar nog elke dag de mooiste sieraden. In de loop der jaren zijn trouwringen een specialisme geworden. Stuk voor stuk krijgt elke ring de aandacht die het verdient. Want ze weten, een trouwring moet een liefde meegaan.

Trouwringen magazine gratis aanvragen

Het magazine kan snel op je deurmat liggen. Vraag het eenvoudig aan op onze website. Wij kunnen je verzekeren dat je veel leesplezier zult beleven. Om het extra aantrekkelijk te maken zit er ook een speciale aanbieding bij. Is dat niet mooi meegenomen?

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven