Trouwen bij Juwelier Von Oy « Huwelijk

Juwelier Von Oy

Wijkstraat 65
9901 AH Appingedam

0596 622491
info@vonoy.nl
www.vonoy.nl

Uw trouwringen vindt u in Appingedam

Zoekt u een trouwringenspecialist bij u in de buurt? Dankzij de uitgebreide collectie trouwringen van Von Oy is uw slagingskans gegarandeerd.

De jurk wordt maar één keer gedragen en de bruiloftstaart opgegeten, maar u en uw partner houden de trouwringen altijd om. Uw toekomstige trouwringen zijn het dus zeker waard om met zorg uitgezocht te worden.
Trouwringen uitzoeken in Appingedam

Alles naar uw wens

Hiervoor gaat u naar de betere juwelier of goudsmid. Iemand die luistert naar uw wensen, een uitgebreide collectie heeft, en ook over het vakmanschap beschikt om de ringen voor u aan te passen of zelfs op maat te ontwerpen en te maken. U bent meer dan welkom bij Von Oy in Appingedam.

Dankzij de uitgebreide collectie trouwringen vindt u uw trouwringen gegarandeerd bij ons. Zo maken wij uw trouwringen helemaal op maat óf kiest u een modern of klassiek model uit de betaalbare trouwringencollectie. Wij kunnen in ons atelier uw trouwring aanpassen, verstellen of ontwerpen tot een sieraad dat helemaal bij u past!

Naast trouwringen vindt u bij ons een collectie exclusieve juwelen die u kunt dragen als bruidssieraad om zo uw bruidslook compleet te maken. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen en u te laten informeren.

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven