Trouwen bij Juwelier Jan ten Hoor Hoogeveen « Huwelijk

Juwelier Jan ten Hoor Hoogeveen

Hoofdstraat 231
7902 EJ Hoogeveen

0528 277717
hoogeveen@jantenhoor.nl
www.jantenhoor.nl

Al bijna 35 jaar is Juwelier Jan ten Hoor een begrip in de wijde omgeving van Hoogeveen

De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in onder andere onze trouwringencollectie wat geresulteerd heeft in een collectie van ruim 2000 (tweeduizend!) trouwringen. Hiermee hebben wij ons ontwikkeld tot dé trouwringenspecialist van de regio.Trouwringen Drenthe

We merken dat onze klanten van steeds verder komen. Voor ons is het een enorme eer om deel uit de mogen maken van jullie  zeer speciale dag en we realiseren ons dat het uitzoeken van trouwringen een heel bijzondere aangelegenheid is.

In onze winkel hebben we vijf collecties trouwringen, waaronder Gerstner, en Duo of Love. Al jullie wensen zijn bespreekbaar en we kunnen in samenspraak alle wensen m.b.t. de trouwringen uitvoeren van klassiek tot modern, strak of eigentijds. Alles is mogelijk!Juwelier Jan ten Hoor trouwringen

Ook van bestaand goud (bijvoorbeeld van een overleden dierbare) kunnen de trouwringen worden gemaakt. Tevens is het mogelijk om jullie “oude” goud als betaalmiddel te gebruiken. Duizenden aanstaande echtparen gingen jullie voor en met enige regelmaat komen echtparen die een jubileum vieren voor deze gelegenheid nieuwe ringen uitzoeken.

De perfecte verlovingsring?

Voor de perfecte verlovingsring bent u bij ons tevens aan het juiste adres. In alle prijsklassen en zilver, wit\geel\roodgoud hebben we altijd meerdere opties op voorraad.

Trouwsieraden

We staan heel graag voor jullie klaar met onze jarenlange ervaring en een ruime collectie bruidssieraden om de aankleding van jullie droomdag perfect te maken. Mochten jullie slagen voor de trouwringen, dan bieden wij jullie graag 10% korting op de bruidssieraden aan.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee nemen wij graag alle tijd om de verschillende mogelijkheden met jullie door te nemen, uiteraard zonder verplichtingen. Een afspraak maken is niet nodig; we zien u graag terug in onze winkel!

Gerelateerde artikelen

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven