Trouwen bij Van Ark Juwelier Leeuwarden « Huwelijk

Van Ark Juwelier Leeuwarden

Nieuwestad 18
8911 CS Leeuwarden

058 2129291
info@gjvanarkjuwelier.nl
www.gjvanarkjuwelier.nl

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

Een bijzonder moment, dat je natuurlijk graag viert met een paar prachtige trouwringen. Bij Van Ark Juwelier Leeuwarden ontdekken jullie een veelzijdig assortiment van een geselecteerd aantal merken, waaronder de collectie van het gerenommeerde Aller Spanninga.

Je hebt keuze uit diverse stijlen, zoals klassiek, trendy, exclusief en betaalbaar. Gaan jullie voor traditioneel goud met één diamantje of kiezen jullie liever witgoud, rosegoud of een ander materiaal? Kom gerust eens langs om onze uitgebreide collectie trouwringen en verlovingsringen te bekijken.
Trouwringen Leeuwarden

Persoonlijk maatwerk en service

Hebben jullie een bijzonder ontwerp in gedachten? Unieke trouwringen die nergens anders te verkrijgen zijn? In ons atelier kunnen we vergaand maatwerk voor jullie realiseren. Kom langs in de winkel om jullie wensen te bespreken. We maken eerst een ontwerp en laten jullie diverse mogelijkheden zien.

Een trouwring koop je niet elke dag. Het is belangrijk dat deze nog jarenlang herinnert aan dit unieke moment van trouw en liefde. In onze ruim opgezette winkel in Leeuwarden kunnen jullie in alle rust de trouwringen uitzoeken die perfect bij jullie passen. Ons team staat voor jullie klaar met onafhankelijk advies en een ruim aanbod. Bij ons slaag je altijd.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven