Trouwen bij Atelier Verschoor « Huwelijk

Atelier Verschoor

Sluisplein 2
1761 BT Anna Paulowna

0223 534135
info@atelierverschoor.com
www.atelierverschoor.com

Goudsmid – Persoonlijke, handgemaakte sieraden met jouw verhaal   

Mijn naam is Nils Verschoor en sinds 2019 heb ik mijn atelier gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Anna Paulowna. Elke dag maak ik mensen blij met een persoonlijk en bijzonder sieraad. Niets is mooier dan te kunnen bijdragen aan een speciale gebeurtenis en iemand tevreden het atelier uit te zien gaan.Atelier Verschoor

Elke dag ga ik graag de uitdaging aan om de wensen en emoties van de klant in een sieraad te verwerken. Een uniek en waardevol juweel, dat een verhaal vertelt. In het atelier worden de wensen van de klant en mijn creativiteit samen één en zorg ik ervoor dat een idee werkelijkheid wordt.

Ik maak de meest uiteenlopende creaties, van strak tot sierlijk en van minimalistisch tot uitbundig. Je kunt er bij mij voor kiezen om van oude sieraden iets geheel nieuws te laten maken of het oude juweel terug te laten komen in een nieuw sieraard, bijvoorbeeld de ring van een dierbare bewerken tot hanger omdat je zelf geen ring draagt. (Bijna) alles is mogelijk. Jij vertelt je verhaal, ik laat het terugkomen in een sieraad.Atelier Verschoor trouwringen

‘Jij vertelt je verhaal, ik laat het terugkomen in een sieraad’

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij deze mooie dag horen natuurlijk bijzondere ringen en uiteraard help ik jullie hier graag bij. Afgestemd op jullie wensen en ideeën worden de trouwringen vervaardigd in het atelier. Voor ieder van jullie een unieke ring om de rest van je leven te dragen.  
 
In een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën. Op basis hiervan maak ik een ontwerp van jullie trouwringen. Deze ontvang je samen met een prijsindicatie. Het gebruik van materialen kan variëren van (eigen) goud, zilver en witgoud tot platina, titanium, zirkonium en edelstaal. 

Ook het gebruik van een (eigen) mooie edelsteen of diamant behoort tot de eindeloze mogelijkheden. In mijn atelier kun je de stenen bekijken en uitzoeken. Als alles naar wens is, maak ik jullie perfecte trouwringen.  

Om ervoor te zorgen dat ik alle tijd voor jullie heb, maak ik graag een afspraak.

“We hebben onze prachtige trouwring en voor mijn man een trouwarmband gekocht bij Nils en Nathalie. Krijgen zoveel positieve reacties hierop. Goeie service, meedenkend en een prachtig resultaat!”

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Noord-Holland

Top 10 exclusieve horloges voor de bruidegom

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Gerelateerde bedrijven