Trouwen bij Juwelier Louis Bros « Huwelijk

Juwelier Louis Bros

Houttil 23
1811 JL Alkmaar

072 5205519
info@louisbros.nl
www.louisbros.nl

De trouw- en verlovingsringen boutique van Alkmaar e.o.

Voor de allermooiste dag in je leven wil je natuurlijk ook de allermooiste ringen! Onze eerste etage hebben wij daarom helemaal ingericht als trouwen en verlovingsringenstudio. U kunt daar rustig onze prachtige collecties bekijken.Juwelier Louis Bros

Onze huiscollectie bevat 48 modellen trouwringen welke wij altijd direct op voorraad hebben. Heeft u dus met spoed trouwringen nodig? Kom dan langs in onze speciale trouwringen boutique in Alkmaar centrum! Kiest u trouwringen uit onze prachtige huiscollectie krijgt u nu bovendien 25% extra korting

Wij hebben ringen in alle prijsklassen en zorgen natuurlijk ook voor het passend maken van de ringen, het graveren en het feestelijk verpakken van uw belangrijke en romantische aankoop. Wij zijn er trots op dé specialist te zijn in trouwringen omdat zij het symbool zijn van liefde, van trouw, van de bezegeling van een belofte en doen daarom ook alle mogelijke moeite om u goed van dienst te zijn.

Trouwringen Alkmaar by Louis Bros

In onze trouwringen boutique kunt u ook zelf uw trouwringen samen stellen. Zo kunt u zelf de kleur  kiezen zoals geel, wit of rose goud, dus ziet u een model in het geel goud kan deze ook in het wit goud en/of in het rose goud.

De breedte is ook aan pasbaar. Zo kan van het zelfde model trouwring voor de heer een bredere versie worden gemaakt, Ook voor de dames is dit natuurlijk mogelijk, maar zo kan er ook altijd een trouwring met 1 briljant met meerdere briljanten worden gezet en in een trouwring met meerdere briljanten kan ook met minder briljanten worden gezet.Trouwringen Louis Bros

Eigen fabriek

Sinds 2021 hebben wij een eigen edelmetaal fabriek voor juwelen en sieraden. Hier creëren en produceren wij onze collectie trouwringen en verlovingsringen. Door onze eigen productie hebben wij de kwaliteit van onze diamanten kunnen verbeteren. In plaats van de G/SI ofwel gele kleur word deze F/VS ofwel witte kleur. Ook hebben wij door de inkoop in eigen fabriek de kosten kunnen verlagen. Daarnaast kunnen wij alle sieraden naar wens en op maat voor u maken.

Gratis trouwauto bij aankoop van uw trouwringen!

Juwelier Louis Bros geeft bij aankoop van trouwringen het gebruik van zijn bruidsauto cadeau! Vraag naar de beschikbaarheid en voorwaarden in de winkel.

"Louis Bros heeft een enorm uitgebreid assortiment.Werkelijk fantastisch! Hier slaag je altijd! Hij gunt je de rust om rustig te kijken en neemt de tijd om opties te bespreken. Top!"

Gerelateerde artikelen

Christian Bauer: voor altijd

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven