Trouwen bij Treasure Juwelier « Huwelijk

Treasure Juwelier

Hilvertshof 45
1211 ER Hilversum

035 6231348
klantenservice@treasurejuwelier.nl
www.treasurejuwelier.nl

Op naar dat ene moment

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Wij helpen je graag op weg naar dat ene fotomoment dat in geen enkel bruidsalbum mag ontbreken. Het ogenblik waarop je elkaar de trouwringen omschuift. Bijzonder en spannend tegelijk.

Het uitkiezen van jullie trouwringen is dan ook een belangrijke klus tijdens de voorbereidingen op jullie trouwdag. De keuze is enorm en dat maakt het kiezen er vaak niet makkelijker op. Treasure Juwelier adviseert jullie bij het kopen van de perfecte set trouwringen: het symbool van jullie eeuwige liefde voor elkaar.
Trouwringen bij Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is al 35 jaar een zelfstandig bedrijf met een mooie winkel in winkelcentrum Hilvertshof. We staan bekend om de service, ons brede merkenpakket en zijn gespecialiseerd in trouwringen. Onze missie is om klanten te laten schitteren. Dit doen wij door goed te luisteren naar jullie wensen en ideeën.

Actie: Cadeaubon t.w.v. 20%!

Ontvang nu een cadeaubon t.w.v. 20% bij een bestelling van jullie trouwringen in onze winkel in Hilversum. Deze bon is onbeperkt geldig en kan je bijvoorbeeld gebruiken voor de rest van je sieraden tijdens deze speciale dag! 

Uitgebreide collectie trouwringen

Ter inspiratie kunnen jullie thuis alvast via onze site de collecties bekijken van de gerenommeerde merken Aller Spanninga, Alliance en Rauschmayer. Met, maar ook zonder, jullie favoriete voorbeelden heten we jullie op afspraak welkom in onze winkel. Hier nemen we alle tijd voor jullie om jullie persoonlijke wensen door te spreken en laten we zien wat er allemaal mogelijk is.
Trouwringen bij Treasure Juwelier

Graveren

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in het graveren van sieraden. Met een persoonlijke tekst of datum gravure maak je jullie trouwringen nog persoonlijker! Het graveren wordt veelal met een laser gedaan waardoor de hoogste kwaliteit gegarandeerd is. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende lettertypes. We nemen graag de mogelijkheden met jullie door!

Pas als jullie écht tevreden zijn nemen we de bestelling op. Zodra wij jullie trouwringen binnen hebben, plannen we een afspraak waarbij jullie je ringen kunnen ophalen. Uiteraard checken we nog even of ze ook echt goed om jullie vingers zitten. Daarna doen we ze weer terug in het doosje; op naar dat ene moment.
Trouwringen kopen in Hilversum

Twijfel niet en maak een afspraak of kom gezellig een keertje langs. Bij het maken van een afspraak zijn jullie verzekerd van genoeg tijd. We kijken uit naar jullie komst!

Tip: Heb je haast? Bekijk dan onze trouwringen die we met minimale levertijd kunnen leveren. 

Gerelateerde artikelen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven