Trouwen bij Inge Rens Jewellery Design « Huwelijk

Inge Rens Jewellery Design

Bosstraat 26
4611 ND Bergen op Zoom

06 24220397
info@ingerens.com
www.ingerens.com

Handgemaakte, unieke trouwringen

Inge vervaardigt alle trouwringen met de hand in eigen atelier.  Zo zijn alle trouwringen uniek en naar wens van de klant. Het is zelfs mogelijk “oude” sieraden te laten verwerken in jullie trouwringen.
Trouwringen kopen in Bergen op Zoom
 
Ze ontvangt jullie graag voor een vrijblijvend oriënterend gesprek in haar winkel in Bergen op Zoom. In dit gesprek worden, in alle rust, jullie wensen besproken en kan Inge jullie de verschillende mogelijkheden laten zien. Denk hierbij aan materiaalgebruik, breedtes, diktes, oppervlakte technieken, een toevoeging van een (gekleurde) edelsteen, vingerafdruk of misschien wel hout! 
 

Geef elkaar hout als je van elkaar houdt!

Hout verwerken is na ruim 14 jaar inmiddels een specialisme van Inge. Ze verwerkt het graag in haar sieraden. Het hout geeft een mooi contrast met zilver en goud, straalt warmte uit, is natuurlijk, levendig en uniek. 
Trouwringen met hout
 
Benieuwd naar alle mogelijkheden? Loop eens binnen in Inge’s winkel met open atelier; kijk, vraag, bewonder en pas of maak vrijblijvend een afspraak om jullie persoonlijke wensen te bespreken. Jullie zijn van harte welkom!
 
Openingstijden:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00

Gerelateerde artikelen

Christian Bauer: voor altijd

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Bruiloft op de planning? Deze sieraden kunnen dan niet ontbreken!

Een trouwdag om nooit te vergeten door middel van de mooiste sieraden

Gerelateerde bedrijven