Trouwen bij Juwelier Jos « Huwelijk

Juwelier Jos

Lange Tiendeweg 17
2801 KD Gouda

0182 786338
jos@juwelierjos.nl
www.juwelierjos.nl

Trouwringen van Juwelier Jos

Jos uit Gouda is al sinds het begin van zijn carrière als goudsmid gespecialiseerd in trouwringen. Hij begon op zijn 15e aan de opleiding goud- en zilversmeden aan de vakschool in Schoonhoven, waarna hij de kneepjes van het vak in de praktijk leerde. Niet veel later ontwierp hij zijn eigen collectie trouwringen.

Juwelier Jos

In de eerste jaren van zijn carrière richtte Jos zich vooral op het onderhouden en vermaken van oude trouwringen. Zo leerde hij de fijne kneepjes van het maken van een trouwring en begreep hij ook wat een trouwring nu zo bijzonder maakt.

Onderscheidende collectie

Al snel begon hij met een eigen trouwringenlijn onder de naam ‘Rings For Two’. Met deze collectie trouwringen onderscheidt Jos zich van zijn collega’s. Ambacht, vakmanschap, kennis van en passie voor het goudsmeden komen in deze collectie allemaal samen.

De collectie bestaat uit allerlei verschillende soorten ringen. Zo hebben we klassieke ringen in zilver, geelgoud, witgoud of roségoud. Mooi en stijlvol in hun eenvoud. Daarnaast is de collectie aangevuld met ringen met prachtige stenen.

Juwelier Jos trouwringen

Een opvallend sieraad dat gezien mag worden. Extra bijzonder zijn de two tone sieraden. Deze ringen bevatten verschillende kleuren goud of een mix van zilver en een kleur goud. Niet gevonden wat u zocht? Juwelier Jos verkoopt ook trouwringen van andere merken. Daarnaast denken we graag met u mee voor het ontwerpen van uw eigen ring.

Advies op maat

Interesse in een ring van Juwelier Jos? Maak een afspraak en kom langs in de winkel aan de Lange Tiendeweg in Gouda. Jos en zijn team kunnen u advies op maat geven en denken graag mee met uw persoonlijke wensen en de verschillende mogelijkheden. Wanneer u uw trouwringen wilt laten maken van oud goud, dan is dat zeker mogelijk. Zo krijgen uw ringen een nog hogere emotionele waarde.

Neem op de site van Juwelier Jos trouwens ook een kijkje op de inspiratiepagina. Zo kunt u zien wat er allemaal mogelijk is. U ziet hier ook prachtige nieuwe sieraden gemaakt van oude trouwringen. Zo heeft hij voor verschillende klanten trouwringen van overleden dierbaren samengevoegd tot een prachtige mooie hanger.

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven