Trouwen bij Van den Mosselaar Juwelier « Huwelijk

Van den Mosselaar Juwelier

Hoofdstraat 230
1611 AN Bovenkarspel

0228 515827
info@mosselaarjuwelier.nl
www.mosselaarjuwelier.nl

Trouwringen uitzoeken bij Van den Mosselaar Juwelier

Zijn jullie op zoek naar het perfecte paar trouwringen? Kom dan eens langs bij Van den Mosselaar Juwelier. Al 40 jaar een vertrouwd adres in Bovenkarspel.

Het uitzoeken van jullie trouwringen is een van de leukste dingen om te doen tijdens de voorbereiding. Omdat de trouwring jullie liefde voor elkaar symboliseert, is het belangrijk een goed overwogen keuze te maken. Wij helpen jullie hier graag bij.
Trouwringen bij Juwelier van den Mosselaar

Ruime collectie

Van den Mosselaar Juwelier biedt trouwringen van de merken: Rauschmayer,  Ruesch, Touché en Breuning. In deze gerenommeerde collecties vind je ringen met of zonder briljant, in geelgoud, witgoud, roodgoud, roségoud, platina, palladium, zilver of staal. Binnen jullie budget vind je dus altijd de perfecte set ringen.


Magma sieraden

Ook bieden wij een eigen sieradenlijn: Magma. Wat begon met slechts enkele modellen, is uitgemond in een breed assortiment aan ringen, oorbellen, hangers en armbanden. Onze meestergoudsmid werkt de sieraden met de hand af. Omdat we de sieraden zelf (samen met jullie) ontwerpen is het mogelijk om aanpassingen aan te brengen. Zo weet je zeker dat jouw ringen of bruidssieraad een mooie, blijvende herinnering is.
Magma sieraden bij Van den Mosselaar Juwelier
 
Wij nemen ruim de tijd voor jullie in een rustige sfeer en geven uitleg over de mogelijkheden van onze trouwringen collectie, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. Om het bezoek aan onze sfeervolle winkel nog leuker te maken, krijgen jullie bij de aankoop een ringkussentje cadeau. En... we een super leuke verrassing hebben voor jullie op jullie trouwdag?

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven