Trouwen bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers « Huwelijk

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Pastoor Spieringsstraat 41
5401 GT Uden

0413 263682
info@uwtrouwringenspecialist.nl
www.uwtrouwringenspecialist.nl

Welkom bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Al sinds 1984 een begrip in Uden en verre omstreken en uitgebouwd tot een modern bedrijf dat bekend staat om het uitgebreide assortiment, goede service, vakmanschap en gezelligheid van een echt familiebedrijf. Wij nemen graag de tijd samen met het aanstaande bruidspaar de voor hun perfecte trouwring te creëren.Uw trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Bij ons vindt u een uitgebreide keuze aan trouwringen in verschillende designs, van klassiek tot modern en van rustig tot opvallend. Door de keuze in veel verschillende edelmetalen zijn er trouwringen in iedere prijsklasse. De trouwringen worden in eigen huis vervaardigd waardoor ze allen naar persoonlijke wens aangepast kunnen worden.

Maatwerk

Ons trouwringenatelier levert al meer dan 30 jaar maatwerk in trouwringen en heeft buiten dat ook alle mogelijkheden om alles naar jullie wensen te realiseren. Inspiratie is zo binnen handbereik. Eigentijds klassiek, of juist super strak, meer of minder diamant, alles kan en er zijn eigenlijk geen grenzen.

Onze klanten inspireren ons ook doorlopend met prachtige nieuwe ideeën. Heeft u interesse om onze speciale collectie te bezichtigen, maak dan een afspraak dan kunt u er zeker van zijn dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.Juwelier Rooyackers

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is meer dan een goed product leveren. Zo kan men zich concentreren op de mooie emotionele en soms praktische kanten van uw keuze. Het is de bedoeling dat de ringen voor heel jullie leven met veel plezier en prettige herinnering aan onze zaak bij blijven.

Kwaliteit is meer. Zo zijn onze collecties up to date. Wij proberen zoveel mogelijk met u mee te denken van het meten van de maat tot aan het afleveren van de ringen, zien wij u graag tot in lengte van jaren na de bruiloft terug, voor het controleren van de briljanten in de zetting.

Onafhankelijk en objectief

Wij zijn kritisch ten aanzien van onze collectie en proberen deze zo scherp mogelijk aan te bieden. Omdat wij met onze eigen goudsmeden onze hand ervoor niet omdraaien om een model aan te passen, en wij graag met u meedenken wat uw wensen zijn. Wij doen alles in het belang van onze klant. Uiteindelijk is het belangrijk dat onze bruidsparen met een goed gevoel en de juiste ring in het huwelijk treden.

"Héél fijn geholpen, grote collectie, en zéér vriendelijk. We zijn dan ook geslaagd voor onze prachtige trouwringen!"

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven