Trouwen bij Rikkoert Juweliers « Huwelijk

Rikkoert Juweliers

Haven 1-13
2871 CK Schoonhoven

0182 382651
info@rikkoert.nl
www.rikkoert.nl

Rikkoert Juweliers: Hét Juweliershuis van Nederland!

In onze sfeervolle en monumentale trouwringengalerie in de goud- en zilverstad Schoonhoven presenteert Rikkoert Juweliers meer dan duizend trouwringen. Onlangs is onze trouwringengalerie vernieuwd en uitgebreid, waardoor er uit nog meer ringen gekozen kan worden!Rikkoert Juweliers

Daarnaast kunnen jullie in een persoonlijk gesprek al jullie wensen aangeven en informeren wij jullie over alle mogelijkheden die er zijn.

In onze trouwringengalerie presenteren wij unieke collecties van topmerken waaronder ons eigen merk Rikkoert Ringen. Maak je een keuze uit één van de sets uit onze Rikkoert ringencollectie, dan ontvangen jullie de voordeligste ring gratis. Met een collectie van meer dan 330 modellen met een prachtige en onderscheidende vormgeving biedt ons eigen merk extra exclusiviteit.

Bij alle overige merken ontvang je nu tijdelijk een korting van 10%, vraag ons naar de voorwaarden. Tevens presenteren wij sinds kort onze nieuwe en unieke ateliercollectie, vervaardigd door onze goudsmid in eigen atelier.Rikkoert Juwelier eigen atelier

Uniek aan Eduard G. Fidel is de mogelijkheid om met het configuratieprogramma zelf jullie eigen trouwringen te ontwerpen. Ook is er de mogelijkheid om ringen met eigen (oud)- goud te ontwerpen. Dit kan in samenwerking met onze eigen goudsmeden.

Naast de trouwringen hebben we ook een ruim assortiment aan aanzoeksringen, verlovingsringen en vriendschapsringen van diverse merken in de collectie. Tevens kun je bij ons terecht voor een uitgebreide collectie aan bruidssieraden. De collecties van Blush, Diamonfire, Rabinovich, Ti Sento en onze eigen huiscollectie Rikkoert bestaan uit écht zilveren en gouden sieraden, gecombineerd met parels, zirkonia’s, diamant of andere mooie edelstenen.Rikkoert Juweliers trouwring

Kom vrijblijvend eens langs of maak (online) een afspraak voor een bezoek aan onze unieke locatie en ons passende advies!

Tevens kunnen jullie een bezoek brengen aan onze juwelierszaak in Lekkerkerk met een vergelijkbare collectie trouwringen.

Wij zien jullie graag in één van onze winkels om jullie te helpen en te adviseren met de keuze van jullie droomtrouwringen! Bekijk onze trouw- en bruidssieradencollectie op www.rikkoert.nl of bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Gerelateerde artikelen

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gratis trouwringenmagazine

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven