Trouwen bij OFM. Rosmalen « Huwelijk

OFM. Rosmalen

Raadhuisstraat 4 c
5241 BL Rosmalen

073 5223336
rosmalen@onlyformen.nl
www.onlyformen.nl

OFM. Rosmalen zorgt dat iedere trouwafspraak een feest wordt

Trouwen met de liefde van je leven, bruidegom? Dat doe je in een trouwpak wat echt bij je past. Kies je voor tweedelig, driedelig of een pak op maat. Laat dat alles nou net ons specialisme zijn! Met een twintigtal winkels - en een breed assortiment aan topmerken – ben jij bij ons in 1x klaar voor jullie grote dag!
Trouwpak kopen bij OFM Rosmalen
Het atelier van OFM. Rosmalen

“Kijk vanaf half januari naar Married at First Sight om inspiratie op te doen met onze trouwpakken. Dat heb je goed gelezen; wij zijn in 2024 trots partner van het programma.”

In 1x klaar

Naast pakken hebben wij ook alle accessoires in huis. Denk aan een stropdas, de schoenen of een pochet. Ontdek topmerken zoals Giorgio, Hugo Boss Menswear, Dutch Dandies en Tommy Hilfiger Menswear. Zo hoef jij niet allerlei winkels af om jouw look compleet te maken.

"Een warm welkom, een koud biertje en een bitterbal. Dat zijn typisch Brabantse ingrediënten, om samen met ons team op zoek te gaan naar het juiste pak die ervoor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kan zijn."

Uitpakken met een trouwpak op maat

Een feestelijke voering of kleurthema? Met maatwerk wordt jullie grote dag er eentje om nooit te vergeten. Zo zorgen we dat jouw trouwoutfit perfect past bij die van jouw partner. En om je trouwpak echt persoonlijk te maken, kunnen we geborduurde elementen toevoegen zoals jullie namen of trouwdatum.
Trouwpak kopen bij Only For Men

Hoe maatwerk voor je werkt:

Stap 1: We bespreken je wensen, ideeën en nemen eventueel meegenomen voorbeelden tot in de puntjes met je door.

Stap 2: We kiezen stof uit en stellen het pak samen aan de hand van het model, de door jou gekozen knopen, bijpassende voering, enzovoorts.

Stap 3: Maatwerk is meetwerk. Na het bepalen van hoe jouw maatwerk eruit komt te zien, nemen we je maten op.

Stap 4: Binnen vier tot vijf weken kan je de kleding ophalen en passen. Eventuele wijzigingen maken wij tot de laatste steek voor je in orde.

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Daggast op een bruiloft? Met deze kledingmerken kom je stijlvol voor de dag

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Gerelateerde bedrijven