Trouwen bij Salvatore Vacerra « Huwelijk

Salvatore Vacerra

Verwersstraat 65
5211 HX Den Bosch

073 6120032
denbosch@salvatorevacerra.com
www.salvatorevacerra.com

Een trouwpak van uw hart… op maat gemaakt!

Gefeliciteerd! U gaat trouwen! Als bruidegom is het aan u de taak een geschikt pak te vinden voor de grote dag. Maar waar gaat u beginnen? In ieder geval bij iemand die u van het juiste advies kan voorzien. Denk hierbij aan kleurencombinaties, staaltjes van de jurk die terugkomen in uw pak of het door jullie gekozen thema voor de dag zelf.

salvatore Vacerra trouwpak

Naast advies wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en we zorgen dat u, geheel in stijl en op maat, richting het ja-woord gaat. Salvatore Vacerra helpt u graag bij het geven van een goed en persoonlijk advies.

Met keuze uit meer dan 5000 stoffen en een scala aan designopties zorgen we ervoor dat het maatpak volledig op uw wensen en de huidige modetrends wordt afgestemd.

salvatore vacerra huwelijk


Trends en tips voor de bruidegom

  • De bruidegom kiest dit seizoen meer voor de groen/bruin tinten. Dit kan van pastel in licht tot donker zijn. Voor de wat stoerdere Bruidegom wordt de Peaky Blinders stijl, met flanel stoffen in een streep of ruit, steeds meer gezien.

  • Een andere trend voor komend trouwseizoen is de opkomst van het 3D-effect. Vaak kiest men dan het gilet in een andere stof, zoals een chique zijde/linnen stof of het gilet in een stoer, uitgesproken design. Voor het gilet zijn er veel verschillende modellen en opties: met of zonder rever sluiting of double brested, vijf of zes knoops of met de rug bekleed in stof. Door het dragen van een bijzonder gilet zal de bruidegom meer opvallen tussen zijn gasten die natuurlijk ook in een pak aanwezig zijn.

  • Als er niet gekozen wordt voor een gilet, zijn de bretels en zelfstrikkers een goede eyecather en dit wordt steeds meer gewaardeerd onder vele bruidegoms.

  • Stoffen krijgen meer diepte doordat de wol in een wafel geweven is. Daarbij is gebruikgemaakt van verschillende patronen.

  • Dit seizoen is de jacquard weving helemaal hip. Voornamelijk ton-sur-ton heeft hierin de overhand.

  • Zorg als bruidegom dat jij opvalt als bruidegom tussen je dag gasten. Want jij bent immers de gelukkige die naast de prachtige bruid mag staan.  Probeer daarom een andere kleur te nemen dan Napolitaanse blauw tinten, wat de meeste onder uw gasten zullen dragen.

  • Het is een aanrader om een moodboard met ideeën te maken, zodat je zelf een beter idee krijgt van de stijl die bij je past en wat je zelf het mooiste vindt.

Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Gerelateerde artikelen

Large_stropdas1

De juiste stropdas voor de bruidegom

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trouwjurk_bruidsmode_treschic

Trouwjurken met speciaal detail

Gerelateerde bedrijven