Trouwen bij Hoes Tailors « Huwelijk

Hoes Tailors

Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar

072 5111182
info@hoestailors.nl
www.hoestailors.nl

Het perfecte trouwpak op maat

Jouw trouwdag, jouw trouwpak

Een trouwpak dat perfect past bij jou en jullie trouwdag. Speciaal  voor jou op maat gemaakt. Bij Hoes Tailors helpen we je graag bij het samenstellen van jouw unieke trouwpak. Onze tailors zijn geboren kleermakers die vol enthousiasme voor je aan de slag gaan.

Of je nu regelmatig een pak draagt of voor de eerste keer een trouwpak op maat wilt laten maken: voor een goed advies over kleuren, maten en stijl ben je bij Hoes Tailors aan het juiste adres. Leon Hoes is de vijfde generatie van kleermakers in de familie en deelt graag zijn passie voor het perfect zittende trouwpak of maatpak met jou.
Trouwpak op maat laten maken bij Hoes Tailors

Persoonlijk advies

Je kiest niet iedere dag een maatpak, en zeker geen trouwpak op maat. Er zijn oneindig veel keuzes, denk aan de stoffen, knopen, voeringen en eindeloos veel extra’s. Heeft jullie trouwdag een speciaal thema of stijl? Samen met onze tailors gaan wij opzoek naar een pak dat perfect past, letterlijk en figuurlijk.

Wij leren je graag beter kennen, want jij bent uiteraard het middelpunt voor jouw persoonlijke, unieke trouwpak op maat.  Wij nemen de tijd tijdens een afspraak om jouw trouwpak op maat te kiezen waarin jij je geweldig voelt. Want eerlijk is eerlijk, misschien is het kiezen van een trouwpak nog wel lastiger dan het kiezen van de perfecte trouwjurk. Kortom, werk aan de winkel!
Trouwpak kopen in Alkmaar bij Hoes Tailors

Wij nodigen jou en je gezelschap graag uit in ons atelier waar we, onder het genot van een hapje en een drankje, samen je maatpak  gaan samenstellen. 


Aanbieding

We geven je graag iets cadeau. Speciaal voor de bruidegom in spé geven we jou bij aanschaf van een maatpak vanaf €549,95 een maatoverhemd ter waarde van €149,95 cadeau! Plan nu je afspraak geheel vrijblijvend via onze website.

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Gerelateerde bedrijven