Trouwen bij Bruidsboetiek Lovely Lady « Huwelijk

Bruidsboetiek Lovely Lady

Stationsstraat 86
5141 GG Waalwijk

0416 337388
info@lovelady.nl
www.lovelylady.n

Op zoek naar een droomresultaat?

Bij Lovely Lady is een vage voorstelling en half woord genoeg. Wij bieden al 41 jaar lang onze bruiden een zorgvuldig geselecteerde, fantastische collectie aan. Alleen het beste is goed genoeg voor onze bruid.

Loveley Lady is een mooie, ruime en sfeervolle winkel waarbij de bruid veel privacy krijgt. Ons bruisende en ervaren team, met passie voor het vak, staat voor je klaar om te helpen bij het uitzoeken van jouw droomjurk. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.
Bruidsmode Waalwijk

Specialiteiten

• Bruidsmode van moderne en eigentijdse merken
• Avondkleding / (schoon)moeder van de bruid
• Bruidsmeisjes
• Ons atelier in huis, eigen ontwerp mogelijk

Wij verkopen ook:

• Accessoires (o.a. sluiers en tiara’s)
• Lingerie
• Schoenen
• Sieraden

Ons bruisende en ervaren team, met passie voor het vak, staat voor je klaar om te helpen bij het uitzoeken van jouw droomjurk. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.

Alle stijlen

Wij hebben alle stijlen in huis, van een mooie romantische collectie tot een speelse en eigentijdse stijl. Tevens hebben wij atelier aan huis, met creatieve coupeuses, om uw eventuele speciale wensen te laten verwezelijken.

Voor elk budget een prachtige japon, dat is waar wij voor staan! In onze outlet hebben wij japonnen vanaf €350 t/m €850. Deze japonnen zijn nieuw, maar uit de bestaande collectie gehaald. Wellicht zit jouw japon hierbij.
Bruidsmode Waalwijk

V.I.P. avonden

Perfect voor de moderne jonge vrouw van deze tijd, onze VIP avonden! Je kunt in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw bruidsjapon uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje en niet helemaal gebonden aan een vaste eindtijd? Of is het voor jou, of degenen die je graag bij deze keuze wilt betrekken, moeilijk om overdag te komen? Dan is deze bijzondere VIP avond voor jou de perfecte uitkomst.

Wees er wel op tijd bij, want de avonden zijn zeer populair en snel volgeboekt! Wil je meer weten? Dan ben je welkom op onze site: www.lovelylady.nl of bel ons voor info en/of plan een afspraak.

Wij zien jullie graag komen, tot gauw ziens!

Gerelateerde artikelen

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

17 januari 2021: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Gerelateerde bedrijven