Trouwen bij Koonings The Wedding Palace « Huwelijk

Koonings The Wedding Palace

Dukaat 5a
5751 PW Deurne

0493 313220
info@koonings.com
www.koonings.com

Koonings The Wedding Palace, 'where dreams come true!'

’s Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak! Brabantse gemoedelijkheid alom in onze ruim 4500m² grote bruidszaak gevuld met meer dan 3500 bruidsjaponnen, 750 kostuums en prachtige collecties van avond- en cocktailkleding. Het is niet zomaar een bruidsmodezaak, het is een beleving!

Bij Koonings vinden we dat het uitzoeken van je bruidskleding ook een feestje mag zijn! Laat je betoveren door onze indrukwekkende Sissi-ballroom, waan je op de stranden van Ibiza, of in het glamoureuze Hollywood in een van onze speciale showrooms.Koonings The wedding palace

Je huwelijk begint bij Koonings Bruidsmode

Vanaf de provinciale weg van Helmond-Deurne nodigt het enorme hagelwitte pand met de stralende bruidspoppen in spotlights je uit om in de droomwereld van bruidskleding en glamour te stappen.

Wij bieden meer dan 70 topmerken voor bruid en bruidegom, zowel de meest bekende als exclusievere merken. Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze website. Maar het is niet alleen voor de japon of kostuum. In onze shop in shops kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden met accessoires en deze meteen bij je kleding passen.

Eigen design trouwjurk

Wil je een uniek design of een eigen twist aan je japon geven? Wij bieden de mogelijkheid om een eigen creatie te ontwerpen. Samen met een van onze stylisten tekenen we de japon van je dromen en gaan we op zoek naar stoffen. Daarna wordt je jurk in ons eigen atelier gemaakt en zorgen we ervoor dat hij perfect aansluit op jouw lichaam!The Wedding palace huwelijk

Bijzondere gasten op je bruiloft

Alle bijzondere gasten op een huwelijk willen er natuurlijk geweldig uitzien. Of het nu gaat om de moeders van het bruidspaar, de bruidsmeisjes of de bruidskinderen. Voor al deze gasten hebben wij een speciale afdelingen met een zeer uitgebreide diverse collecties. En bent u geen bijzondere gast, maar wilt u er gewoon fantastisch uitzien op een huwelijk, ook dan bent u uiteraard van harte welkom!

Kwaliteit en zekerheid bruidskleding

Al bijna 50 jaar specialiseert Koonings Bruid en Bruidegom zich in bruidsmode. Als geen ander weten wij hoe belangrijk bruidskleding is, service en kwaliteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Het kiezen van je bruidskleding is een bijzonder en emotioneel moment; bij Koonings Bruid en Bruidegom ben je in goede handen.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Bezoek onze website of bel met 0493-313220.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_zomer_kleding_dresscode

Wat draag je als gast op een zomerbruiloft?

Large_trouwschoenen_elsacolouredshoes_bruidsschoenen

Jouw bruidsschoenen en de drie belangrijkste vragen

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

17 januari 2021: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Gerelateerde bedrijven